0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky rozhodly hned v úvodu zápasu


Branky


15

Vítkov doma podlehl o jednu branku Krásným Loučkám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné Loučky vedly o jednu branku

Vyrovnaná bitva se odehrávala mezi mužstvy Vítkova a Krásnými Loučkami. Loučky svou jednu šanci proměnily a proto si domů odvezly tři body. Hosté rozhodly prakticky ze své první šance z deváté minuty, když ve středu hřiště vykombinovaly spolu míč Ondra a Michal Mitura, který prostrčil balon na Juřina, který nedal Snášelovi žádnou šanci - 0:1. Vítkov mohl brzy srovnat. Faldýn, ale z jedenácti metrů netrefil dobře balon. Kudla nedokázal propálit brankáře Hradila. Po dvaceti minutách měl šanci Mohyla, ale jeho střelu vyrazil Snášel a dorážka Fiuráška šla mimo tři tyče. Za chvíli už Fiurášek zamířil do brány, ale jeho pokus vytlačil Snášel mimo branku. Ve 30. minutě se pak neujal ani průnik Juřiny. V závěru poločasu přežily Loučky klinickou smrt, když Ondřej z pětky napálil míč nad bránu.  

Skóre se už nezměnilo

I ve druhém poločase se hrálo střetnutí, které muselo diváky bavit. Už ve 47. minutě dokázal domácí Kudla překonat brankáře Hradila, ale míč směřující do brány uklidil do bezpečí kapitán hostů Daříček. Za tři minuty se poprvé do šance dostal kanonýr Juchelka, ale jeho střela proletěla kolem tyčky. Juchelkovi se nezadařilo ani o chvíli později, když před ním hasil požár na poslední chvíli brankář Hradil. V 70. minutě vystrčil růžky i Vítkov, ale i když Jakub Dohnálek Hradila překonal, tak opět na brankové čáře za něj skvěle zaskočil kapitán Daříček. Vítkov pak začal Loučky tlačit a ty vyrážely k rychlým brejkům. Při jednom z nich deset minut před koncem zápasu skočil Juchelkovi pod nohy brankář Snášel a sebral mu balon. V závěru domácí tlak vystupňovali, ale hosté si už tři body vzít nenechali. 

 

Víktov příští kolo v derby bude hostit Budišov. Krásné Loučky přivítají Zlatníky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Byl to hodně vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách. Hosté jednu proměnili a my bohužel žádnou.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Výkon obou mužstev byl výborný. Šance se střídali na obou stranách, my jsme jich ale měli více. Naštěstí jsme aspoň jednu proměnili. Do konce jsme se ale museli obávat o výsledek.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (46. K. Špok [-] ) , F. Kudla [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] (66. J. Hučík [-] ) , A. Faldýn [-] (76. T. Křenek [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-] (89. L. Lamatschek [-] )

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - J. Fiurášek [-] (60. L. Mitura [-] ) , L. Slaný [-] , A. Ondra [-] , L. Dvořák [-] , L. Pella [-] , L. Mohyla [-] (69. D. Mrukvia [-] ) , M. Daříček [-] , L. Juchelka [-] (85. P. Boček [-] ) , T. Juřina [-] , M. Mitura [-]

ŽK: 49. D. Fabík , 73. J. Hučík - 79. T. Juřina .
Hráči zápasu: K. Krása - M. Hradil .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: MINICH Marian - CHLEBOVSKÝ Bohumír, JAKUBEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:43

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 16:10
Tomáš Holata

Expert: Adam Faldýn
Tip experta: výhra domácích

Loučky jsou pro me zatím překvapeni v této sezóně, ale doufám, že doma nezaváháme a vyhrajeme.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:37
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 10:50

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:41

Tip: výhra hostů