FOTO: Krnov vydřel důležitou výhru


Branky


17

Krnov vyhrál o jednu branku nad Hlavnicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Další střetnutí o šest bodů nabídl v tomto kole zápas mezi domácím Krnovem a Hlavnicí. Domácí začali utkání tlakem, ze kterého si ale nedokázali vytvořit žádnou vyloženou šanci. Hrozili převážně z přímých kopů a rohů. Ty ale prozatím hostující obrana dokázala odvrátit. Do první opravdu velké šance se dostala Hlavnice, když se z boku řítil na domácího brankáře Charváta zcela sám Štastník, ale v poslední chvíli zpanikařil a branku přestřelil. Po půlhodině hry se ale hosté dostali do vedení, když Pasterňák vyslal do úniku Lodňánka, který prostřelil domácího gólmana Charváta - 0:1. Domácí ale měli nadále převahu. Tu zužitkovali až těsně před koncem poločasu, když byl před vápnem faulován Holčák a Havlíček přímý kop pěkně zakroutil nechytatelně do sítě - 1:1. 

Krnov dal rozhodující branku

Druhý poločas začal lépe pro domácí družinu. Před pokutovým územím byl sražen Lyčka. Míč si k přímému kopu postavil z boku Holčák, který zleva překvapil brankáře Steinera na přední tyči - 2:1. Za dvě minuty mohl Krnov své vedení navýšit, když do vápna vnikl Tomášek, který zde byl faulován. Sám postižený si postavil balon na značku pokutového kopu a poslal balon vedle tyčky. Ve zbytku zápasu si Krnov udržoval převahu, ale do vážnější šance se nedostal. Hlavnice se dostala pouze k jedné hlavičce Kavána, která ale mířila těsně vedle. Důležité tři body tak vybojoval Krnov. 

 

Krnov příští kolo jede do Slavkova. Hlavnice doma změří síly s Velkými Hošticemi. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Po většinu zápasu jsme měli převahu, ale ta byla bezzubá. Naštěstí nás vysvobodlili přímé kopy, které jsme dva proměnili. Jsou to pro nás hodně důležité tři body.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Soupeř měl vce šancí, a dal o jednu branku navíc. My jsme měli v první půli dvě šance, ve druhé jednu pološanci. Musím sporotvně přiznart, že byl soupeř o trošku lepší.



Počet diváků: 73. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2022 10:39
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 16:10
Tomáš Holata

Expert: Adam Faldýn
Tip experta: výhra domácích

Krnov poslední dva zápasy poprvé bodoval a na domácí půdě vyhraje i tentokrat.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:37
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 10:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:53

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:41

Tip: výhra domácích