FOTO: Nováčkovi z Lichnova se povedl obrat a připsal si tři body


Branky


10

Lichnov vyhrál o jednu branku v Krásných Loučkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné Loučky vedly o jednu branku

Krásné Loučky přivítaly v sobotu na svém hřišti nováčka z Lichnova. Zápas začaly lépe Krásné Loučky, které se dostaly po somi minutách do vedení po pěkné akci, když se balon dostal k Juchelkovi, který umístil míč za záda brankáře Ondrusze - 1:0. I nadále pak byla domácí družina aktivnější a vypracovával si i šance. Ve 20. minutě šel zcela sám na Ondrusze Juchelka, ale ten jeho pokus dokázal zlikvidovat. Stejně se vedlo i za pět minut Juřenovi. Do poločasu si domácí vypracovali ještě jednu velkou šanci. Lichnov se rozjížděl pomaleji, a za první poločas si nic vážnějšího nevypracoval, protože ho svazovala nováčkovská nervozita. 

Lichnov otočil. Loučky už jen snížily

Do druhého poločasu vstoupily Loučky laxbě. Přesto si vypracovaly hned na jejím začátku velkou šanci Juchelkou, který šel opět sám na brankáře, ale trestuhodně selhal. Hosté přesupili řady, do středu hřiště vysunuli Podaného, a začali domácí postupně přehrávat. Vyrovnat se hostům povedlo v 55. minutě, když se na hranici šestnáctky dostal míč právě k Podanému, který ho umístil k tyči - 1:1. V další dvacetiminutovce měly obě družiny po dvou náznacích šancí. V 73. minutě pak hosté skóre otočili, když se Podaný probil přes tři hráče a pokořil houslemi brankáře Hradila - 1:2. Za tři minuty to už bylo o dvě branky, když Zahradník nasadil jednomu obránci jesličky, druhého obehrál a prostřelil Hradila - 1:3. Loučky pak prostřídaly ale nyvíc než snížení se nezmohly. Dvě minuty před , když se odražený balon do stal před vápno k Mamulovi, který k tyči nedal Ondruszovi šanci - 2:3.

 

Krásné Loučky jedou příští týden do Slavkova. Lichnov jede do Jindřichova.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí): První poločas byl v naší režii. Ujali jsme se vedení, a měli jsme i další šance, ty jsme ale nedali. Ve druhé půli jsme začali laxně, hosté postupně přebírali střed zálohy a třemi góly otočili. Nám se v závěru už podařilo jen snížit skóre. Hosté byli dle mého šťastnější.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Z naší strany byl úvod takový nervózní. Domácí šli do vedení a měli další tři až čtyři šance. Na začátku druhé půle nás podržel gólman a nám se povedlo ze tří šancí vstřelit tři góly. Domácí už jen dokázali snížit.



Počet diváků: 96. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - PRETSCH Adam, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2022 05:40
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

Lichnov jako nováček soutěže pozná že 1.B není lehká soutěž a myslím si, že Krásné Loučky budou chtít ukázat, že letos na tom budou lépe než v minulém roce.. tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích