0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Hoštice vyhrály v Hlavnici


Branky


18

Hlavnice doma prohrála o dvě branky nad Malými Hošticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Hlavnice přivítala na svém hřišti mužstvo z Malých Hoštic. Prvních asi patnáct minut se hrála zcela vyrovnaná partie. Ve 14. minutě se objevil ve velké šanci hostující Stříbný, ale jeho střela mířila mimo tři tyče. Za čtyři minuty střelu Stříbného vytáhl Steiner na rohový kop. Z něho pak skončila hlavička Dropy těsně mimo branku. Ve 22. minutě pak běžel hoštický Stříbný opět sám na gólmana, ale špatně seřídil mířidla. Ve 25. minutě se dostala ke slovu i Hlavnice, kdy se po akci Lodňánka, dostal míč k Liškovi, jehož střelu zblokovala obrana. V samém závěru poločasu dostal za obranu balon Lodňánek, ale vystřelil nad hostující branku.

Malé Hoštice daly dva góly

Ve druhém poločase si už domácí hráči žádnou šanci nevypracovali a hosté dokázali ze čtyř vážnějších příležitostí proměnit dvě. Ve 47. minutě se v šestnáctce dostal balon k Holčapkovi, jehož střelu zkušeně vylapal Steiner. Po hodině hry se už hosté radovali ze vstřelení branky, když Adamčík zahrával rohový kop, na něj si naběhl z obrany Suchánek a nohou rozvlnil síť domácí branky - 0:1. V 63. minutě se nahrávka Chřibka dostala ke Schromovi, který pálil ale pánubohu do oken. Osm minut před koncem pak hosté potvrdili tři body, když se nahrávka střídajícího Hrbáče dostala k Teichmannovi, který špičkou kopačky umístil míč s přispěním tyčky do sítě - 0:2. Ve zbytku zápasu se už utkání jen dohrálo.

 

Hlavnice jede příští kolo na Slavii Opava. Malé Hoštice budou hostit Slavkov.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
Lukáš Kirschner (hráč): Hrál se hrozný fotbal z obou stran, z naší asi ještě hroznější. V prvním poločase jsme ještě dvě šance měli, ale ve druhém už nic a z naší strany to byla děs a hrůza. Zbytečně míče nakopáváme a pak je fotbal nekoukatelný. Musíme se co nejrychleji zvednout.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Do patnácté minuty to byl vyrovnaný fotbal, pak jsme převzali otěže hry a do poločasu jsme měli tři tutovky, které jsme trestuhodně zahodili. Druhý poločas byl zcela v naši režii. Potvrdili jsme to dvma góly a výhra byla naprosto zasloužená.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - M. Grygar [-] , D. Ochrana [-] (71. P. Wolf [-] ) , P. Haas [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-] (71. M. Smija [-] ) , P. Čunta [-] , J. Kaván [-] (65. D. Černoch [-] ) , L. Lodňánek [-] , D. Liška [-] , O. Pasterňák [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Adamčík [-] , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-] , Š. Teichmann [-] , P. Stříbrný [-] , J. Chřibek [-] , D. Schrom [-] (86. J. Škrobánek [-] ) , M. Unruh [-] (69. A. Celta [-] ) , M. Holčapek [-] (80. V. Hrbač [-] ) , D. Pospěch [-]

Hráči zápasu: S. Steiner - R. Suchánek , M. Holčapek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - BARČÍK Antonín, ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Hlavnice doma zabere a vyhraje. Bude to divoký zápas, kde budou padat góly.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Na letišti v Hlavnici to bude bojovné. Ani jeden z mančaftů nedává body lacině. Hosté ukáží svou zkušenost a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů