2:2
(0:2)
3. R. Suchánek (vl.)
30. D. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 15:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice dotáhly dvoubrankové manko


Branky


60. Š. Teichmann , 90. J. Chřibek - 3. R. Suchánek (vl.) , 30. D. Marek
18

Hoštice remizovaly se Slavkovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o dvě branky

Dosud neporažený Slavkov zavítal na hřiště do Malých Hoštic. Slavkov se ujal po třech minutách vedení, když rohový kop Schneidera si po nedorozumění v domácí obraně vstřelil do vlastní sítě Suchánek - 0:1. Domácí pak byli o něco aktivnější. Ve 14. minutě se dostal do šance Droppa, jehož tvrdou střelu vyrazil na rohový kop brankář Košárek. Za osm minut vystřelil Stříbný těsně vedle hostující tyče. Za chvíli i střela Droppy z dvaceti metrů je  těsně minula tyčku. Po půlhodině krásny pas Schneidera našel Davida Marka, který vymetl roh domácí branky - 0:2. Za tři minuty rohový kop Teichmanna skončil na na hlavě Droppy, od něj putoval míč těsně vedle tyčky. Poslední slovo v prvním poločase měl hostující Král, jekož projektyl těsně minul branku. 

Hoštice srovnaly

Hned v úvodu druhého poločasu po individuální akci dostal k zakončení Schneider, ale Honka vyrazil střelu na roh. V 54. minutě vysunul Král Schneidera, jehož nájezd skončil těsně vedle. Tohle byl zlomový okamžik utkání. Hoštice pak začaly Slavkov mačkat. V 55. minutě střílel Stříbný vedle. Po hodině hry nahrál Chřibek přesně na Teichmanna, který nasadil housle brankáři Košárkovi - 1:2. Hoštice tlačily, ale Slavkov hrozil z brejků. Jeden z brejků Schneidera skončil na tyči a dobíhající Quis na míč nedošáhl. Špatně vyřešili i situaci dva na jednoho Urban s Králem. Hoštice pak zahrozily střelou Pospěcha nad bránu. Hoštice pak vyvinuly tlak a v nastavení pak po rohu Adamčíka a prodloužení Pospěcha zajistil bod domácím Chřibek - 2:2. 

 

Malé Hoštice jedou příští kolo do Bruntálu. Slavkov bude hostit Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Paradoxně jsme měli v prvním poločase převahu, ale inkasovali jsme dvě branky. Oni proměnili skoro všechny své šance. Do druhé půle jsme vstoupili bojovně a vyplatilo se to. Snížili jsme a v nastavení vyrovnali. I když jsme byli lepší, tak remízu bereme a jedeme dál.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Remízu beru, protože vyhrát jsme si nezasloužili. První půle ještě z naší strany dobrá, dali jsme dva góly. Ve druhé jsme vyklidili pole, postupně nám docházely síly a soupeř toho využil.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , P. Stříbrný [-] (82. A. Celta [-] ) , R. Suchánek [-] , D. Schrom [-] (46. T. Wittek [-] ) , M. Holčapek [-] (71. R. Režnar [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] , Š. Teichmann [-] (71. T. Stoček [-] ) , J. Chřibek [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - P. Heinzke [-] , J. Borunský [-] , D. Marek [-] (74. J. Quis [-] ) , J. Schneider [-] , J. Obludník [-] , J. Král [-] , M. Frey [-] , K. Kurka [-] , T. Marek [-] , R. Urban [-] (90. M. Kostera [-] )

ŽK: 56. P. Stříbrný , 90. T. Wittek - 85. R. Urban , 90. T. Marek , 90. J. Král .
Hráči zápasu: J. Chřibek , Š. Teichmann .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - MINICH Marian, BARTOŠEK Vladan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Němeček
Tip experta: remíza

Tady to vidím na jedinou plichtu kola, i přesto, že Slavkov posílil, v Hošticích to na všechny body nebude a odveze si bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Malé Hoštice na rozjetý Slavkov nebudou stačit a proto si hosté odvezou všechny body do Slavkova