1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice rozhodly v závěru zápasu


Branky


15

Hoštice vyhrály o jednu branku nad Opavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Malé Hoštice v derby zápase dvou Slavii a dvou opavských celků přivítaly mužstvo z Opavy. V prvním poločase byla aktivnější o něco opavská Slavia, kde ve středu pole tvrdil muziku bývalý ligista Devátý. Převaha ale byla většinou pouze platonická a končila před pokutovým územím domácího týmu. V první větší šanci se objevil hostující Melecký, kterého vychytal brankář Honka. K pár střelám z dálky se dostal i výše zmíněný Devátý. Domácí se dostali ke slovu až v závěru poločasu. Nejdříve hlavičkoval na břevno hostující branky Stříbný. Po něm pálil do náruče brankáře Mrázka Adamčík. 

Hoštice rozhodly dvě minuty před koncem

Ve druhé půli Opava vystřídala Devátého. Malé Hoštice zase poslaly na hřiště zkušeného Šafarčíka s Klementem. Hra se začala postupně vyrovnávat. Do první velké příležitosti se dostal opavský Binar, jehož hlavička skončila vedle brány. Vzápětí měl největší šanci Opavy Štencel, ale Honka ho skvěle vygumoval. Čtvrthodinu před koncem utkání se dostal ke střele Klement, ale Mrázek jeho pokus zlikvidoval. Za tři minuty později Klement mířil jen těsně kolem pravé tyče. Dvě minuty před koncem přišel rozhodující okamžik zápasu, když si na rohový kop Klementa naběhl právě vystřídavší Stoček a hlavou umístil míč do sítě a stal se hrdinou domácích – 1:0. Ve zbytku zápasu si domácí tři body pohlídali.

 

Malé Hoštice jedou příští zápas do Vítkova. Opava bude hostit Krásné Loučky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): V prvním poločase nám nehrál střed zálohy, kde to hostům dobře dirigoval Devátý. Po jeho odchodu jsme převzali iniciativu a dali jedinou branku zápasu. Výhru považuji za vydřenou.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): Byl to zápas o jedné brance. My jsme ho bohužel nedali, takže nemůžeme vyhrát.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Pospěch [-] (62. M. Unruh [-] ) , R. Režnar [-] (64. A. Rychlý [-] ) , R. Suchánek [-] , T. Wittek [-] (87. T. Stoček [-] ) , J. Chřibek [-] , M. Adamčík [-] , Š. Teichmann [-] (46. O. Šafarčík [-] ) , E. Klinger [-] (46. J. Klement [-] ) , J. Droppa [-] , P. Stříbrný [-]

FK Slavia Opava
T. Mrázek [-] - J. Vrána [-] , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] , J. Hanslik [-] - J. Štencel [-] (73. M. Říčný [-] ) , X. Nguyen [-] , O. Melecký [-] - F. Šenk [-] (46. J. Binar [-] ) , D. Maisel [-] - P. Devátý [-] (46. R. Buratchuk [-] )

ŽK: 72. T. Wittek - 69. O. Melecký , 70. J. Hanslik , 79. T. Matějek .
Hráči zápasu: M. Honka , M. Adamčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BANOT Vojtěch - HUDEČEK Lukáš, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Rolný
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsem před začátkem soutěže považoval za jednoho z kandidátu na postup. Myslím, že po dvou porážkách zaberou a všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích