0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mokré uspělo v Dívčicích a upevnilo si třetí místo


Branky


14. P. Alexa , 51. P. Alexa , 58. P. Alexa
24

Dubenec – Fotbalisté Mokrého zvítězili v 8. kole na hřišti Dívčic 3:0 a připsali si čtvrtou výhru v řadě. O výhře hostí rozhodl Petr Alexa, který se poprvé trefil ve 14. minutě a posléze i v 51. a 58. minutě dokonal hattrick. Mokré si díky této výhře upevnilo třetí místo v tabulce, Dívčice jsou deváté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Do utkání vstoupily lépe domácí Dívčice, ale žádnou výraznější šanci si nevytvořily. Za zmínku tak stojí jen střela Valenty, která skončila v síti, ale kvůli ofsajdu nebyla uznána. V 10. minutě hosté zahráli tak nešikovně malou domů, že téměř skončila v brance a ještě se při ní zranil brankář Kalina. O čtyři minuty později se radovali hosté. Na levé straně nabral rychlost Fošum, jeho střelu dokázala domácí brankář vyrazit, ale obránci nedokázali míč odkoupnout a Petr Alexa pohodlně skóroval - 0:1. Po čtvrthodině hry mohl zvyšovat ze skrumáže Rottner, míč ale ani nadvakrát přes obětavě padající protihráče neprocedil. Největší šanci Mokrého spálil ve 32. minutě Alexa. Dívčice si vytvořily jen velmi málo příležitostí, největší šanci měl z rohového kopu Valenta, ale jeho hlavička mířila jen těsně pravé tyče. Poločas tak skončil těsným vedením hostujícího týmu. 

Mokré si odváží všechny body

Krátce po změně stran zahrávaly Dívčice rohový kop, ale ani z něho se jim branku vstřelit nepodařilo. Dvě velké šance domácích spálil Čuhaj, ale špatné zpracovaní mu zabránilo ke skórování. A tak se měnilo skóre na druhé straně. Domácí neuhlídali na pravé straně vápna Petra Alexu, který střílel z otočky po zemi přesně k pravé tyči - 0:2. Jen o sedm minut později pak hostující kapitán pro změnu posunul míč do běhu na Petra Alexu, který utekl celé dívčické obraně a zkompletoval hattrick. Hra se po dvou slepených gólech hodně zklidnila. Mokré, která se pohybuje v předních příčkách tabulky pohodlně drželo náskok. Dívčice se směrem dopředu snažily, jejich kombinace ale byly často nepřesné. Deset minut před koncem propadl po rohu míč k Felicianovi, tomu se ale na poslední chvíli vrhl pod nohy obránce. Více už se toho v Dubenci nestalo. Mokré tak potvrdilo výbornou aktuální formu a po prohře Lipí si upevnilo třetí místo v tabulce. Dívčice bez několika opor základní sestavy nedokázaly hostující mladíky více potrápit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý zápas. Začátek utkání jsme neměli špatný, pak ale dostaneme z první šance gól a pak už nás hosté přehráli. Byli jsme všude pozdě, soupeř byl důraznější, rychlejší. Mokré nás přehrálo a zaslouženě zvítězilo.

TJ Mokré
Facebook: Zápas v Dubenci proti Dívčicím, jsme po posledním, velmi vydařeném, zápase proti Týnu nechtěli podcenit a byli si vědomi, že nic lehkého nás nečeká. Domácí v obou posledních vzájemných duelech slavili výhru, takže určitě byli odhodláni získat třetí. První poločas a začátek druhého tomu odpovídal a dokud domácím stačily síly, tak se snažili o zisk tří bodů. Nám se v prvním poločase povedlo jejich snahu přibrzdit vstřelením prvního gólu a vytvořit si ještě několik příležitostí. Z kraje druhé půle jsme zvládli odvrátit dvě možnosti na otočení skóre, které domácí měli a po druhém a třetím gólu byla jejich snaha ta tam. Za vyzdvihnutí určitě stojí výkon P. Alexy a druhá vychytaná nula, tento zápas, až v průběhu zaskakujícího J. Hrabánka mladšího.



Sestavy


TJ Mír Dívčice
J. Vališ [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , O. Šťastný [-] , J. Maňhal [-] , J. Valenta [-] - P. Semrád [-] , L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] - M. Čuhaj [-]

TJ Mokré
L. Kalina [-] - A. Hošna [-] , O. Fošum [-] , R. Rottner [-] , T. Alexa [-] , P. Štumbauer [-] , P. Alexa [-] , P. Dvořák [-] , L. Tancer [-] , M. Kössl [-] , L. Vraný [-]

ŽK: 29. M. Čuhaj , 57. Š. Vazač - 26. P. Štumbauer , 28. P. Dvořák , 39. P. Alexa , 85. M. Kössl .
Hráči zápasu: J. Hrabánek , P. Alexa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - AMBROŽ Martin (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady to moc težký nemám, do Dívčic jedem pro body, ale rozhodně to nebude výsledek jako minulý týden. Do poločasu povedem 2:0, ale Csaplárova past se Dívčickým nepovede dotáhnout a my přidáme v druhém poločase ještě branku. 2:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů