Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 14:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž přejela Staré Hobzí, o čtyři branky se postaral Mikuláštík


20

Úvodní nedělní zápas 1. kola Okresního přeboru mezi Stráží a Hobzí měl jednoznačný průběh. Domácí dvěma brankami v první půli odskočili na rozdíl dvou branek, po pauze svůj náskok ještě zvětšili a celkem jich nasázeli osm. Hosté pouze korigovali třemi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

K prvnímu mistrovskému utkání nové sezony Okresního přeboru J. Hradce do Stráže dorazil tým ze Starého Hobzí. Začátek zápasu strážským vůbec nevyšel, byli bez pohybu, bez nápadu a k prvnímu ohrožení branky Hobzí došlo až ve 14. minutě. Po úvodní brance se hra Stráže mírně zlepšila a přicházely i šance, bohužel proměnili pouze dvě, a sice když v 15. minutě a ve 31. minutě skóroval Jan Sivok. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:0.

Stráž získala cenné tři body

Do druhého poločasu mužstvo Stráže vlétlo s vervou a de facto celý se již hrál v režii domácího týmu. Hned ve 46. minutě se do tabulky střelců zapsal Vlastimil Mikuláštík. O deset minut později opět mířil do černého Vlastimil Mikuláštík a proto na světelné tabuli v 51. minutě svítilo skóre 4:0. Hosté v 62. minutě snížili na rozdíl tří branek, když se prosadil Zbyněk Bican. Stav utkání 4:1. Ovšem hned za minutu poté mířil do černého Jakub Kalvas a proto strážští vedli v 63. minutě již 5:1. 69. minuta znamenala pro hostující celek opět snížení a to díky trefě Zdeňka Fišera. V 73. minutě zkompletoval svůj první letošní hattrick Vlastimil Mikuláštík. 75. minuta patřila opět hostujícímu celku, kdy se o gól Hobzí postaral nestárnoucí Petr Distl. V 77. minutě Jan Sivok odmítl hattrick v podobě neproměněného pokutového kopu. V 81. minutě se prosadil střídající hráč Vojtěch Dvořák, a tak strážští vedli již 7:3. V 86. minutě dával svůj čtvrtý gól v tomto utkání Vlastimil Mikuláštík a ukázal tím, že se chce v této sezoně opět prát o pomyslnou korunku krále střelců v OP. A skóre 8:3 se již do konce utkání nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára: Do nového ročníku jsme vstoupili tedy vítězně. Ovšem samo utkání ukázalo jisté mezery, na kterých musíme nadále pracovat a postupně je odstranit. V poločasové přestávce jsme si v kabině řekli pár poznámek a i na hráčích bylo vidět, že sami nejsou spokojeni. Hostům jsme všechny tři góly bohužel připravili jak na zlatém podnose, což jsou vedle odmítnutého hattricku Honzou Sivokem, kdy mu při penaltě byla branka malá, jediné kaňky druhé půle. Radost z vysokého počtu vstřelených branek, trochu kazí fakt těch tří obdržených. Což není dobrá vizitka nejlépe bránícího týmu v minulém ročníku naší soutěže. Příští týden v sobotu přijede strážský pažit vyzkoušet rezerva Suchdola. Neočekáváme lehkého soupeře, protože právě suchdolské béčko, doplněno pendlery z áčka, bylo jedním ze dvou týmů, které nás porazily v minulé sezoně. Ovšem naše mužstvo chce samozřejmě opět naplno bodovat a získat tři body.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Podsclan [-] , J. Jančura [-] , J. Eger [-] , V. Labuť [-] - J. Sivok [-] , J. Kozel [-] , J. Kalvas [-] , D. Přílepek [-] - R. Běhal [-] , V. Mikuláštík [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
T. Seidl [-] - V. Zejda [-] , M. Kiessling [-] , H. Bican [-] - D. Křivánek [-] , D. Brandl [-] , R. Brůžek [-] , Z. Bican [-] , Z. Fišer [-] , J. Habr [-] , D. Fiedler [-]

Hráči zápasu: V. Mikuláštík , J. Sivok , J. Kozel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bumba František - BICEK Roman, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Tadeáš Jindra
Tip experta: výhra domácích

Hosté přijedou do Stráže určitě bojovat o body, ale myslím si, že bez úspěchu. Stráž už loni ukazovala, že se s ní musí počítat a tady vidím jednoznačnou jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích