Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Stráž veze tři body z Kunžaku, o výhře rozhodl Mikuláštík a Labuť


21
Fotbalisté Stráže zvítězili i ve 13. kole Okresního přeboru na půdě Kunžaku a v podzimní části neokusili hořkost porážky. O výhře rozhodli hosté už v prvním poločase. Skóre nejprve otevřel v 11. minutě kanonýr Mikuláštík, ke konci poločasu se trefil ještě Labuť. To ovšem nebylo všechno a domácí snížili o minutu později díky Fáberovi. Definitivní pojistku přidal v 57. minutě svým druhým gólem Mikuláštík. Stráž tak uzavřela podzimní účet s 37 body a přezimuje neohroženě na vedoucí pozici.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Zápas v Kunžaku se hrál od začátku ve svižnějším tempu ovšem bez většího vzrušení v podobě brankových příležitostí. Jako první se postarali o změno skóre v 11. minutě hosté. Do domácí sítě se trefil Vlastimil Mikuláštík a oslavil tím svou jubilejní 30. branku podzimu – 0:1. Strážskou mírnou herní převahu narušovaly pouze občasné sprinterské souboje s rychlostními typy domácích hráčů. Avšak hosté byli směrem dozadu zodpovědní a mohli tak trestat domácí mančaft dalším gólem, který měl ve 42. minutě na svědomí Vratislav Labuť – 0:2. S vedením hostů se nechtěl smířit aktivně hrající František Fáber, který svou krásně trefenou tvrdou střelou překonal gólmana hostí pouhou minutu po inkasovaném gólu, tedy ve 43. mínutě – 1:2. Toto skóre vydrželo až do poločasu.

Stráž i v deseti dokázala urvat tři body v Kunžaku

Druhý poločas byl herně v podobném duchu jako ten první, ale trochu nervóznější díky častému přerušování hry ať už zaviněnému samotnými hráči, či pomeznímu rozhodčímu č.1, který se zřejmě rozhodl praporek ani nesundávat dolů. Tuto ne úplně fotbalovou pasáž utnul až druhý gól Vlastimila Mikuláštíka, který svou trefou v 57. minutě měnil skóre na 1:3 ve prospěch hostí. Od té chvíle se nervozita na hřišti usadila nadobro. Karta pro hostující hráče střídala kartu, hádka střídala hádku. Z čehož vyplynulo i vyloučení Mikuláštíka za druhou žlutou kartu a dále o pár minut později vyloučení trenéra hostí. Domácí se proti deseti nadechli k náporu a obrana hostí měla co dělat, aby výsledek ubránila, což se jim s vypětím všech sil nakonec podařilo a mohli tak slavit výhru v tomto nervy drásajícím zápase a svou podzimní neporazitelnost, a tudíž umístění na vrcholu tabulky OP JH. Konec zápasu 1:3.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Od Kunžaku jsme očekávali kvalitní výkon. A to se vyplnilo. Nebýt, pro mne nepochopitelného zkratu v jednání prvního pomezního rozhodčího, mohl to být zápas lepší úrovně, protože jak ukázali domácí, hráče mají výborné a některé nadstandardní pro OP. Nemohu a ani nechci ovšem opomenout již zmíněné chování onoho pomezního. Je mi 41 let a fotbal už nějakou dobu hraji, ale co jsem viděl v Kunžaku jsem viděl poprvé v životě. Pomezního, co nadává hráčům na hřišti, funkcionářům na lavičce hostí, tendenčně signalizuje fauly v neprospěch hostí, vztyčuje prostředníček proti hráčům hostí, chytá se za určitá místa svého těla při vykřikování hanlivých slov mířených na strážské mužstvo. Hlava mi to nebere. Vrcholem všeho tohoto nepochopitelného jednání bylo chycení mne pod krkem právě tímto rozhodčím. Jsem z tohoto „fotbalového“ zážitku mírně konsternován a doufám, že už se s tímto způsobem chování na hřišti nesetkám. Naopak pomezní „laik“ z řad domácích na druhé straně hřiště má veškerou mou úctu a chtěl bych tím vyzdvihnout jeho férovost, kterou v tomto utkání předvedl.



Sestavy


TJ Kunžak
R. Kovář [-] - D. Bula [-] , P. Janák [-] , T. Mašek [-] , F. Vilímek [-] , F. Fáber [-] , F. Koranda [-] , K. Winkler [-] , Y. Sulimenko [-] , R. Hrůza [-] , L. Jirků [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Podsclan [-] , J. Kozel [-] , J. Eger [-] , M. Zvára [-] - V. Labuť [-] , J. Kalvas [-] , B. Chovítek [-] , J. Sivok [-] - D. Přílepek [-] , V. Mikuláštík [-]

ŽK: 45. K. Winkler , 63. K. Vopravil - 35. V. Mikuláštík , 37. J. Kozel , 73. J. Kalvas , 84. B. Chovítek , 90. M. Zvára . ČK: 70. V. Mikuláštík .
Hráči zápasu: J. Sivok , V. Labuť .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - CHVÁLA Jan, FERDAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 09:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 10:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 23:29
Jan Valenta

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra hostů

Kunžak umí kousnout, a pokud se sejde forma Yurimu Sulimenkovi a Frantovi Fáberovi, tak Stráž může potrápit. Ale lauf, ve kterém Vláďa Vrána drží své mužstvo společně s neprostupnou obranou, bude rozhodující a hosté zvítězí. Tip 2.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 07:43
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza