Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi napínavý a poutavý zápas předvedli Černice s Roudnou!


Branky


9

Dalším zápasem 22. kola byl střet mezi Černicemi B a Roudnou. Tento zápas byl velmi poutavý, zajímavý a velmi napínavý. Chcete vědět jak probíhal? Přečtěte si následující report!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ukázala, že zápas bude velmi napínavý!

Hlavní arbitr utkání Bronislav Kovář odpískal start a mohlo se začít.Do utkání vstoupili lépe hráči domácích, kterým se podařilo už v 1. minutě skórovat. O tento gól se postaral svou střelou Tomáš Cihla, který tak poslal Černice do vedení 1:0. Na tuto branku ale přišla rychle odpověď. Konkrétně od Michala Vachovce, který v 3. minutě srovnal na 1:1 a dal tak najevo to, že Roudná Černice nenechá jen tak ovládnout zápas. To se ale domácím nezamlouvalo a v 20. minutě se dostali opět do vedení díky střele Pavla Mastného, který poslal opět Černice do vedení tentokrát za stavu 2:1. Před koncem druhé půle ale hosté ještě vyrovnali a v 40. minutě Michal Vachovec, bývalý hráč Smíchova, proměnil pokutový kop a srovnal tak utkání na 2:2. Druhá půle tedy takto skončila a očekával se velmi napinavý výkon.

Napjatá druhá půle skončila spravedlivě!

Druhá půle a pomalu začínala a vše se začinalo vracet do pohybu. Do druhé půle vstoupili lépe hráči Roudné. Dařilo se jim vyhrávat souboje a lépe hrát. Černice ale stále nepovolovali a byli velmi kvalitním soupeřem. V 51. minutě se Roudná dostala do vedení 2:3 po brance Michala Vachovce. Na to navázal Vilém Madunický, který navýšil na 2:4. Zdálo se, že Roudná zápas ovládle, ale v 70. minutě dal Michal Chvojka kontaktní branku na 3:4 a zápas se rázem opět velmi zdramatizoval. Napínavý souboj ještě zdramatizoval Jaroslav Kreuzman, který se postaral o to, že bylo v 85. minutě vyrovnáno na 4:4. Při tomto skóre taky zápas skončil a oba týmy se spravedlivě rozdělili a získali 1 bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Černice: Prozatím nemáme k dispozici ohlasy domácích. Až budou, doplníme.

SK Roudná
Jan Diviš, trenér: Tak vyrovnaný zápas, který skončil asi zaslouženou a spravedlivou remízou.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
D. Baloun [-] - O. Marušinec [-] (64. J. Kašpar [-] ) , J. Šíp [-] (46. D. Oncea [-] ) , J. Kreuzman [-] , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] , J. Vlk [-] (80. M. Šmídl [-] ) , J. Mastný [-] , J. Sedláček [-] , T. Cihla [-] (57. M. Chvojka [-] ) , V. Motlík [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , T. Kratschmer [-] (46. P. Brichcín [-] ) , M. Vachovec [-] , M. Ranš [-] , J. Walter [-] , J. Houfek [-] , V. Madunický [-] (87. J. Diviš [-] ) , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Viktora [-]

ŽK: 15. J. Mastný , 49. M. Šmídl - 73. J. Walter , 80. M. Ranš , 85. V. Kolařík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - MĚŘIČKA Vojtěch, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Ladislav Stach
Tip experta: výhra domácích

Černice musí vyhrát pokud se chtějí zachránít.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů