Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim nepřipustila komplikace


Branky


0

Kouřim si vítězstvím zajistila druhé místo v tabulce po podzimní části. Ale výhra se nerodila lehce. Po první půli sice domácí vedli o jednu branku. Další góly padaly ale až v posledních dvaceti minutách. Ratboř hostí v posledním kole Nučice a bude potřebovat body, pokud nechce mít starosti v zimní přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance v prvním poločase

Kouřim vlétla do utkání velice aktivně a kdyby bylo po pěti minutách na tabuli 2:0, nikdo by se nedivil. Bohužel, Pazderec mířil z malého vápna mimo, pumelice Svobody z dobrých pětatřiceti metrů zatřásla břevnem Jeřábkovy branky. Hosté se po pár minutách otřepali a hra se trochu srovnala. A tak si i hosté vytvořili pár náznaků šancí, ale Dvořák ani Vohnický z nich nic nevytěžili. Na druhé straně zase spálili šance Charvát s Keltnerem. Až ve třicáté osmé minutě si diváci poprvé mohli zakřičet "góóól". Autové vhazování hlavičkoval Tomáš Novák a míč padal obloučkem do šibenice. Jeřábek se sice snažil, ale na balón již dobře nedostal a ten skončil v síti - 1:0. Na množství šancí, které diváci viděli, tak viděli jen jediný gól.

 

Ratboř odpadla fyzicky

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostujícímu Slavoji. Marek Adámek potáhl balón, vyslal projektil na Havránka, který jeho střelu pouze vyrazil k dobíhajícímu Sovovi. Jeho dorážku ale domácí obránci dokázali vykopnout z brankové čáry pryč. Vyrovnat se nepovedlo a to bylo bohužel ze strany hostů v tomto zápase všechno. Dvě šance domácího Pazderce zůstaly ještě nevyužity, ale v šedesáté deváté minutě potáhl míč Keltner, zpětnou přihrávkou našel Patrika Jirků a ten trefil přesně k tyči - 2:0. Tato trefa hosty zlomila a dalšími dvěma brankami navýšili skóre domácí. Nejprve se hlavička Petra Pazderce odrazila od ratbořského obránce k němu zpět a napodruhé už nebyl problém skórovat - 3:0. A pár minut před koncem se k sólu vydal Pavel Královský, udělal kličku Jeřábkovi a do prázdné branky uzavřel účet dnešního zápasu - 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Trenér Martin Snížek: Opět to byl seriál zahozených šancí. Mohli jsme rozhodnout daleko dříve. Za stavu jedna - nula nám zatrnulo, když to naši kluci vykopávali z brankové čáry. Ale v druhé hosté fyzicky odpadli a nám se podařilo navýšit skóre.

TJ Slavoj Ratboř
Trenér Vladimír Pěkný: Do Kouřimi jsme jeli s tím, že se pokusíme domácí tým zaskočit a nahnat tak ztracené body z minulého utkání s Třebovlí. To se nám bohužel nepovedlo. Ve třetím utkání v řadě jsme nevstřelili branku a bez toho nemůžeme vyhrát. Navíc jsme domácím utkání usnadnili, když všechny své góly vstřelili po našich jasných chybách. Domácí však vyhráli zcela zaslouženě. Zaostávali jsme za nimi zejména v důrazu. Nezbývá nám než se soustředit na poslední podzimní zápas s Nučicemi.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , J. Keltner [-] , T. Ružinský [-] , M. Čáp [-] , P. Královský [-] , J. Charvát [-] (80. R. Světnička [-] ) , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , P. Jirků [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - D. Kemza [-] , J. Hovorka [-] , J. Skopec [-] - V. Švarc [-] , P. Stráník [-] , J. Adámek [-] , P. Dolejš [-] , M. Adámek [-] - L. Vohnický [-] , L. Dvořák [-] (64. L. Sova [-] ) -

ŽK: 56. J. Skopec .
Hráči zápasu: T. Novák , M. Čáp .
Místo: TJ Kouřim. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Salava Václav - NAVRÁTIL Milan (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.