Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nestárnoucí Martin Snížek nasázel hattrick již v první půli


Branky


6. M. Snížek , 11. P. Pazderec , 33. P. Pazderec , 35. M. Snížek , 43. M. Snížek , 84. T. Ružinský (p.) - 68. V. Bayer , 82. D. Adamec (p.)
0

Dva týmy, které loni hrály krajskou soutěž, se utkaly v Kouřimi. A domácí vyprovodili hosty z Oseka již v prvním poločase pěti góly, když tři z nich nasázel Martin Snížek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí smršť rozmetala šance Oseka

Domácí se zakousli do soupeře a už v jedenácté minutě byl stav 2:0 po brankách Martina Snížka a Petra Pazderce. Poté hosté částečně vyrovnali hru, ale přišla děsivá tříminutovka během níž stejná dvojice zvyšovala už na 4:0. Těsně před poločasovým hvizdem završil Martin Snížek svůj hattrick gólem na 5:0 a hráčům Velkého Oseka hrozil pěkný debakl.

Nuda druhé půle

Hosté se do druhé poločasu obuli s cílem nepřipustit vyslovený debakl a korigovat výsledek. To se jim částečně podařilo až v závěrečné fázi utkání, kdy snižovali postupně Viliam Bayer a David Adamec na 5:2. Konečné slovo ale patřilo domácím, kteří z penalty Tomášem Ružinským uzavřeli účet zápasu - 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
TJ Kouřim, Martin Snížek: V první půli jsme se dobře pohybovali a vycházela nám koncovka. Druhá polovina byla o ukolébání výsledkem. Celkově jsme hru kontrolovali a vyhráli zaslouženě.

FK Viktorie Velký Osek
FK Viktoria Velký Osek, Jiří Sodoma: Venku se nám obecně nedaří a na malém hřišti jsme zcela propadli. Soupeř byl lepší a my chybovali. Snad za týden potvrdíme domácí formu.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , P. Jirků [-] (55. J. Keltner [-] ) , P. Královský [-] , R. Světnička [-] (70. J. Charvát [-] ) , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] (75. S. Karban [-] ) , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] , Š. Šmiřák [-] , A. Sixta [-] , J. Adamec [-] (46. M. Černý [-] )

ŽK: 15. M. Havránek - 26. V. Bayer .
Hráči zápasu: M. Snížek .
Místo: TJ Kouřim. Počet diváků: 120. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - NAVRÁTIL Milan (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.