1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky vyloupily Jestřábí Lhotu, zářil dvougólový Pavlík


Branky


44. M. Trojan - 78. P. Pavlík , 83. P. Pavlík (p.) , 87. P. Pěkný
9

Sebevědomý tým z Jestřábí Lhoty přívítal na domácím pažitu Zásmuky. Zápas se vyvíjel ideálně pro domácí, avšak poslední desetiminutovka znamenala ledovec, který potopil naděje domácího parníku na tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v domácí režii

Namotivovaní domácí od prvních minut vlétli na svého soupeře. Prvních dvacet minut byli jasně lepším týmem. Než se domací začali pomalu osmělovat, nicméně jejich šance chytal pozorný brankář Málek. Povedený poločas Jestřabí Lhota korunovala gólem minutu před pauzou z kopačky Matěje Trojana. 

Obrat značky Pavlík

Domácí trenér Černý se rozhodl do druhé půle poslat dva čerstvé hráče. Ovšem bylo to až střídání jeho trenérského protějšku, které se nesmazatelně vrylo do dějin zápasu...

Zásmučtí postupně zvyšovali tlak a snažili se vstřelit brzkou branku. Nicméně bez větších gólových příležitostí. Všeho do času Osmašedesáta minuta, respektive sedmdesáta, byly ve znamení  příchodu čerstvých hráčů. Dvořák s Jonášem znamenali, dle slov trenéra, klíčový prvek jejich obratu.

Poslední desetiminutovka byla zcela v řežii hostujícího týmu.

Nejprve v 78. minutě srovnal ex-ligový Petr Pavlík, aby o šest minut později proměněným pokutovým kopem otočil skóre na 2:1. Naděje domácích na bodový zisk definitivně pohřbil Petr Pěkný, který 3 minuty před koncem základní hrací doby upravil na 3:1 z pohledu Zásmuk.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Prvních dvacet minut byli domácí lepším týmem na hřišti. Postupně jsme hru srovnali a vytvořili si několik slibných situaci, ale buď jsme řešili situaci zbrkle a nepřesně, nebo končil balón v rukavicích dobře chytajícího Málka. Na konci poločasu přišel rychlý protiútok a domácí šli do vedení. Od začátku druhého poločasu bylo cítit z hráčů, že nechtějí odjet s prázdnou. Postupně jsme zvyšovali tlak a odměna přišla ke konci utkání. Klíčové bylo střídání, když na hřiště přišel Dvořák s Jonášem, kteří měli lví podíl na vstřelených gólech. Celý tým si zaslouží pochvalu za převedený výkon.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - I. Pavlov [-] (85. D. Kopecký [-] ) , M. Trojan [-] (46. R. Hájek [-] ) , O. Martínek [-] , M. Foršt [-] (46. R. Stránský [-] ) , A. Krupka [-] , P. Kesner [-] , F. Krajíček [-] , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , J. Hron [-]

TJ Sokol Zásmuky
M. Zrivka [-] - P. Pavlík [-] , O. Chábera [-] , L. Sobotka [-] (70. F. Jonáš [-] ) , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , L. Martínek [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] , J. Roth [-] , M. Bellada [-] (68. T. Dvořák [-] )

ŽK: 63. L. Martínek .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích