2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtá výhra v řadě pro Červené Pečky! Doma porazily oslabenou Tuchoraz


Branky


10

Červené Pečky pod taktovkou hrajícího trenéra Křeliny zkrátka válí. Na jaře si připsali již čtvrtou výhru a sebevedomě utíkají ze sestuových pozic. Zaujala především fungující obrana, která neinkasovala třikrát v řadě a z brankáře Svobody dělá jednoho z nejlepších v dosavadní části jarní sezony. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

závěr poločasu v režii domácích

První poločas se odehrával především na polovině Tuchorazi. Hostující tým trenéra Tomáše Ligy, momentálně se topící v personální krizi, se zkrátka nemohl dostat do vápna domácích, kteří v posledních kolech těží z výborné formy. 

 

Domácím se však dlouho nedařilo vstřelit branku a jediným zápisem do statistik byly tři žluté karty, které rozdal hlavní rozhodčí Karel Hron. Branky se diváci dočkali až v poslední minutě první půle, kdy se trefil domácí záložník Kulhánek. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí Čepečky.

Poslední minuta

Druhé dějství vypadalo velice podobně jako to první. Domácí drželi míč na svých kopačkách a dobývali obranu Tuchorazi. Pokud si říkáte, proč hostující trenér nesáhl do sestavy a neokysličil svůj tým, tak vás zklamu, trenér Tomáš Liga neměl kam - kvůli mnoha absencím totiž přijel pouze v jedenácti hráčích. 

 

Co se týče statistik, tak dlouho svítily jen dvě žluté karty na hostující straně, góly nepřicházely. Diváci se dočkali až v samém závěru zápasu, skóre totiž uzavřel domácí žáložník Zientek. Červené Pečky tak zvítězily 2:0 a pokračují ve vítězné šňůře.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Snad nikdy jsem nezažil zápas, kde si soupeř nevypracoval ani jednu gólovou šanci. Tuchoraz jsme vůbec do ničeho nepustili a jejich útočníky úplně vymazali. Góly jsme vstřelili v posledních minutách obou poločasů. Nastřelili jsme dvě tyčky a spoustu nadějných šancí jsme nedotáhli. Tři zápasy v řadě jsme nedostali gól. Nyní pojedeme v dobrém rozpoložení zkusit překvapit do Ratboře.

FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Obě mužstva se poskládala jen tak tak a domácí měli více štěstí. My se do jejich vápna moc nepodívali. Zažil jsem ve fotbale už ledasco, ale tohle je absolutní bezmoc. Mám kvalitní tým, ale nemohu ho použít.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - J. Maršík [-] , L. Křelina [-] , Z. Bulíř [-] - M. Rauch [-] , L. Zientek [-] , M. Mommers [-] (88. M. Zuza [-] ) , J. Kulhánek [-] (90. R. Herčík [-] ) , J. Krupička [-] , M. Hejduk [-] - J. Hradílek [-]

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - D. Jurka [-] , L. Kadeřábek [-] , D. Borovička [-] , J. Šedina [-] , A. Jochlík [-] , J. Pokorný [-] , P. Šafář [-] , T. Marc [-] , M. Hozman [-] , J. Flieger [-]

ŽK: 32. Z. Bulíř - 34. J. Šedina , 44. P. Šafář , 62. A. Jochlík , 81. M. Beran .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Hron Karel - ZUZA Miloš (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích