3:4p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šulcův gól z poloviny hřiště a penaltové drama! Nučice - Zásmuky 3:4pp


Branky


2. M. Šulc , 21. M. Chromý , 77. M. Chromý (p.) - 17. L. Martínek , 49. P. Pavlík (p.) , 82. L. Martínek
12

Souboj dvou kvalitních týmu přinesl divácky atraktivní podívanou, která našla rozuzlení až v penaltové loterii. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šulc alá Schick

Jak lépe začít domácí zápas než gólem. To si asi řekli domácí hráči, nicméně málokdo čekal branku takřka z půlky hřiště. Ve druhé minutě poslal domácí Marek Šulc doporučené psaní směrem k hostující bráně. Ačkoliv bylo z velké dálky, tak hostující brankář nedokázal zabránit jeho doručení za brankovou čáru. 1:0

O několik minut popzději mohl stejný hráč přidat druhou branku, ale proti bylo břevno hostující svatyně. 

v 17. minutě poprvé udeřili hosté ze Zásmuk. Lukáš Martínek prošel přes dva hráče a prostřelil domácího brankáře. 1:1

Poté následovala pasáž šancí na obou stranách, kterou utnul brankou domácí kapitán Chromý. V 21. minutě dotlačil míč po rohu do brány. 2:1

Zbytek poločasu již branku nepřinesl, tudíž se šlo do kabin za stavu 2:1 z pohledu domácího výběru.

 

 

Drama do posledních vteřin

Ve druhém poločase začali lépe hosté. Brzy se jim podařilo vyrovnat, když ve 49. minutě proměnil Pavlík penaltu. Vyrovnávací gól odstartoval pasáž, ve které byl o trchou lepší domácí tým. Následovalo několik závarů. Jeden z nich skončil faulem na domácího Kubalíka, který znamenal pokutový kop. Domácí Kočí bezpečně proměnil, a tak tým Nučic znovu vedl.

Jejich vedení však nemělo dlouhého trvání. V 82. minutě, svým druhým gólem v utkaní, srovnal hostující Martínek. Skóre 3:3 vydrželo i do závěrečného hvizdu rozhodčího Nágla, a šlo se tak do penalt.

Penaltová loterie

V penaltovém rozstřelu bylo úspěšnější mužstvo Zásmuk. Rozhodující pokutový kop proměnil Ondřej Martínek, který tak korunoval svůj skvělý výkon v zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Václav Jindra: Dnešní zápas nás stál hodně sil. Herně to nebylo až tak špatné z naší strany, ale celé utkání jsme museli dotahovat po laciných gólech, které jsme obdrželi. Utkání se dostalo až do penaltového rozstřelu, kde jsme byli stoprocentní, a dvě zneškodnil Zrivka, který tak odčinil zaváhání ze samotného utkání. Dva body bereme a teď už se musíme soustředí na další utkání.

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Petr Samek: První zápas doma jsme začali velmi dobře a už ve druhé minutě jsme se po krásné střele a chybě brankáře dostali Šulcem do vedení. O několik minut mohlo být ještě veseleji, ale stejného hráče zastavilo břevno. Soupeř vyrovnal hru a bohužel i skóre. Hrálo se nahoru dolu a každý tým měl své šance. Další gól v prvním poločase jsme dali my kdy po skrumáži protlačil míč do branky Chromý. Druhý poločas jsme chtěli co nejdéle udržet náskok. To se nám bohužel nepovedlo a z penalty soupeř vyrovnal. Od té doby byl lepší a my se bránili a občas zazlobili. Nastřelili jsme tyč a po několika závarech na obou stranách jsme si vybojovali standardní situaci a následný faul a penaltu kterou bezpečně proměnil Kočí. Soupeř měl, ale velkou kvalitu, a i potřetí bohužel vyrovnal. Potom se zápas už jen dohrával. O bodu navíc rozhodl penaltový rozstřel, ve kterém byli hosté lepší. Kluky chválím za bojovnost a nasazení.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Novák [-] , P. Zápotocký [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-] , L. Kulhavý [-] , M. Šulc [-] , J. Souček [-] (56. T. Vlasák [-] ) , D. Kočí [-]

TJ Sokol Zásmuky
M. Zrivka [-] - J. Lindner [-] , P. Pavlík [-] , O. Chábera [-] (56. L. Sobotka [-] ) , F. Jonáš [-] (65. T. Dvořák [-] ) , L. Martínek [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] , J. Roth [-] , M. Bellada [-] (86. T. Borovička [-] )

ŽK: 33. J. Vedral , 55. D. Kočí - 33. L. Martínek , 77. J. Roth , 77. J. Lindner .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Hron Karel - , MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza