L. Martínek 70. (p.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání s penaltovou tečkou! Zásmuky – Tuchoraz 1:2pp


Branky


70. L. Martínek (p.) - 57. J. Votoček
16

Ambiciózní Zásmuky přivítaly doma nováčka z Tuchorazi. Utkání plné šancí nakonec dospělo až k penaltovému rozuzlení. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nula k nule

První poločas přinesl spoustu šancí domácího mužstva. Ovšem dobře organizovaná Tuchoraz umně odolávala nájezdům domácích hráčů. První dějství kupodivu nenabídlo žádnou žlutou kartu. Ba co více, celé utkání nepřineslo žádné napomenutí, na okresní úrovni nevídané. 

V prvním dějství žádný gól nepadl. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0

 

Po jedné brance na každé straně

Do druhého dějství udělal hostující hrající trenér Marc jednu změnu. Nahradil Kadeřábka sám sebou.

Efekt střídajícího hráče se naplnil v 57. minutě. Hostující Votoček vstřelil první branku utkání. Těžko říct, zdali se hostující hráč nenacházel v těsném ofsajdovém postavení. Praporek asistenta však zůstal dole a branka platila. 1:0

O dvě nastřelená břevna později se domácímu týmu přeci jen podařilo vyrovnat. Z penalty se trefil kapitán Čapek. Nutno dodat, že skvěly výkon podal brankář Matoušek, který výborně zachytal a kapituloval jen jednou z pokutového kopu.

Další změna skóre již nenastala a šlo se tak do penalt.

 

Penaltová loterie

V kopech z pokutové značky byl úspěšnější nováček z Tuchorazi. Rozhodující penaltu proměnil hostující Robert Nývlt. Tuchorazi se tak podařilo urvat první vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Vzhledem k vývoji utkání je pro nás výsledek ztráta dvou bodů. V utkání jsme dvakrát nastřelili brankovou konstrukci a neproměnili několik dalších šancí. Nutno dodat, že proti nám stál silný soupeř, dobře organizovaný, který bojoval do poslední minuty zápasu a v brance je držel ve hře skvělý Matoušek. Nejde mi nezmínit počínání pomezního hostí. Je neuvěřitelné, co předváděl s praporkem přímo u naší střídačky. Dost pravděpodobně i gól hostí padl z offsidu a neměl platit.




Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
M. Zrivka [-] - P. Pavlík [-] (58. L. Sobotka [-] ) , L. Martínek [-] , F. Jonáš [-] (71. V. Mrázek [-] ) , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] , J. Roth [-] , M. Bellada [-]

FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - L. Kadeřábek [-] (46. T. Marc [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , M. Hozman [-] - M. Vostrovský [-] (80. P. Doležel [-] ) , A. Kliment [-] , D. Borovička [-] , J. Moravec [-] (80. D. Jurka [-] ) - J. Votoček [-] , P. Šafář [-] -

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nepovím František - ZIKMUND Viktor (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Jakub Brdíčko
Tip experta: výhra domácích

Kvalita týmu a hřiště je na straně domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích