2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly doma! Český Brod - Jestřabí Lhota 2:0


Branky


11

Domácím před zápasem chyběli 4 hráči ze základní sestavy, což přimělo trenéra Šmejkala k posílení z prvního týmu. Jestřabí Lhota však disponovala dobrou formou, takže toto utkání nemělo jasného favorita. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól

Začátek zápasu, stejně jako celý první poločas, patřil českobrodským. Od první vteřiny se tlačili do zakončení. Odměnou jim byl brzký gól v 11. minutě. Petr Novák otevřel skóre zápasu. 1:0

Tlak domácí skvadry nepolevoval, ale nebylo jim dáno. Buď naráželi na nekvalitu v zakončení, smůlu a nebo dobré zákroky hostujícího brankáře Foršta.

Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro rezervní tým Českého Brodu.

Co se týče žlutých karet, tak skóre bylo 1:1 po první půli.

 

Přetahovaná

Ani jeden z trenérů nezvolil do druhého dějství střídání, a tak rozhodčí přivítal na hrací ploše stejných 22 chlapů.

Jestřabí Lhota se viditelně zlepšila a začátek první půle patřil jí. Bohužel pro hosty, se nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku. Pasáž, která stála hostující hráče spoustu sil, následovala iniciativa naopak z domácí strany. 

Hosté se snažili hrozit především z brejkových situací, avšak bez gólového vyústění. Pomyslný štempl na bodové naděje hostující skvadry připnul 5 minut před koncem základní hrací doby Vymazal. 2:0

Více branek nepadlo. Konečné skóre zůstalo 2:0 pro výběr trenéra Šmejkala.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod C
Trenér Miroslav Šmejkal: Dnes k nám opět přijel velice kvalitní soupeř, navíc my neměli 4 hráče ze základní sestavy. 2 zraněný, 2 nemocný, tak jsme museli posílit. Z našeho A mužstva nám šli pomoct kluci. První poločas jsme byli lepší dostali jsme se brzo do vedení a mohli jsme přidat i další branky, to jsme nepřidali a poločas skončil 1:0. Začátkem druhé půle na nas soupeř vlítnul, byli chvíli lepší vytvořili si dvě hezké šance, ale po chvili jsme převzali otěže, myslím, do svých rukou a měli více ze hry. Ano, soupeř občas zahrozil z nějakého brejku, ale nic velkého a my v 85. min.zaslouženě přidali druhou branku. Dneska bych chtel pochválit celý tým všichni do jednoho jezdili po zadku a zaslouženě bereme 3 body.




Sestavy


SK Český Brod C
J. Hrdinka [-] - J. Černý [-] , P. Novák [-] , M. Kohout [-] (75. M. Šimák [-] ) , J. Carda [-] , M. Vokáč [-] , J. Dlabal [-] , T. Novák [-] (61. J. Hochman [-] ) , J. Čurgali [-] , M. Šermauer [-] (89. L. Rypl [-] ) , M. Vymazal [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
T. Foršt [-] - M. Klička [-] , O. Martínek [-] , V. Černý [-] , M. Trojan [-] (77. T. Rozumný [-] ) , L. Pospíšil [-] , P. Kesner [-] (89. ) , F. Krajíček [-] , J. Hron [-] , T. Vlasák [-] , J. Švanda [-] (85. J. Rezler [-] )

ŽK: 41. M. Kohout , 82. M. Šimák - 40. J. Švanda , 48. P. Kesner , 77. M. Klička , 88. J. Rezler .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - JANIČ Josef (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů