Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí kanonáda! Nučice - Český Brod 5:2


Branky


11

Malebné Nučice hostily rezervu České Brodu. Tentýž den se v obci konalo i posvícení, domácí zápas tudíž přilákal až sedm desítek fanoušků. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šatňák

Utkání nemohlo pro domácí začít lépe. Hned v 5. minutě se trefil Kubalík. 1:0

Tvrdá rána pro hosty, kteří se museli v zápase obejít bez čtyř hráčů základní sestavy.

Dlouho však bedení domácích netrvalo. V 16. minutě srovnal mladík Dlabal. 1:1

Ve 34. minutě roztáhnul oponu svého gólového představení o třech dějstvích domácí Novák. Po standardní situaci vrátil svému týmu vedení. 2:1

Posléze následovalo hloupé vyloučení v hostujícím táboře. Hochman byl sudím Pluhařem po kritice jeho osoby vyloučen. Od 35. minuty tak hráli v 10 hráčích.

O 3 minuty později i přes to hosté srovnali krok. Teprve šestnáctiletý Smiřák srovnal na 2:2.

Skvelý poločas zakončil domácí Šulc, který po standardní situaci vrátil vedení na stranu svého týmu. 3:2

Jelikož branka padla ve 45. minutě, skóre již takové zůstalo.

Do kabin se tak šlo za stavu 3:2 pro domácí skvadru.

Hattrick

Do druhého dějství vstoupili lépe domácí. Výběru trenéra Šmejkala pomalu začaly docházet síly, což se dařilo domácím trestat.

V 73. minutě se podruhé v zápase trefil Novák, aby o 3 minuty později mohl zapsat hattrick. Skvělý výkon dvaatřicetiletého šutéra!

Hosté se snažili tlačit do útoku, avšak tým Nučic byl v obraně pozorný a k ničemu své soky nepustil. 

Více branek nepadlo, tudíž zápas skončil 5:2 pro Nučice. Trenér ocenil výkon i fakt, že hráči zvládli úspešně posvícení a zároveň posvícení.

Komplexní výkon po fotbalové i kulturní stránce. Klobouk dolů, pánové.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Domácí zápas a posvícení, to bylo hlavní lákadlo. Zápas s mladým týmem, který má ve svém středu i pár zkušených hráčů jsme zvládli. Hned na začátku jsme se dostali do vedení bohužel jsme si dali vlastní gól a bylo srovnáno. Pak jsme se po standardní situaci zase dostali do vedení. Pak přišlo vyloučení soupeře, a to zápas rozhodlo. Sice jsme nechali Brod ještě jednou vyrovnat, ale už naposledy. Gól po signálu z rohu byl klasický šatňák. Druhý poločas se hrálo hlavně na branku hostů. Z mnoha šancí jsme dali ještě dva góly a soupeře do ničeho nepustili, a zaslouženě vyhráli. Klukům patří dík za to, že kromě posvícení zvládli i fotbal. Super díky všem.

SK Český Brod C
Trenér Miroslav Šmejkal: Včera jsme zajížděli do Nučic. Stále jsme měli 4 nemocné hráče z minulého týdne, tak jsme byli dost oslabení, i přes to jsme neodehráli špatné utkání. Sice ve druhé minutě jsme prohrávali 1:0, během chvíle jsme vyrovnali na 1:1, jenže domácí se opět dostali do vedení 2:1. Chvilku po tom jsme dostali červenou kartu, i v deseti jsme vyrovnali na 2:2, jenže postupem času docházeli síly a domácí nám vstřelili ještě 3 branky.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , J. Souček [-] (85. M. Zápotocký [-] ) , D. Kočí [-] - T. Vlasák [-] , M. Chromý [-] - F. Kubalík [-] , J. Novák [-] (88. J. Hervert [-] ) - P. Zápotocký [-] (58. L. Lupínek [-] ) , M. Jícha [-] , K. Hurtík [-]

SK Český Brod C
J. Hrdinka [-] - M. Šimák [-] (88. L. Rypl [-] ) , M. Kašpar [-] (40. T. Kalfas [-] ) , J. Hochman [-] , J. Veselý [-] , J. Černý [-] , M. Kohout [-] , J. Dlabal [-] , J. Čurgali [-] , M. Šermauer [-] , M. Vymazal [-]

ŽK: 35. J. Hochman . ČK: 35. J. Hochman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - HOUDEK Petr (N), JANIČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích