Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 15:30

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě černvené! Nučice - Tuchoraz 1:3 + FOTO


12

Do Nučic zavítala dobře naladěná Tuchoraz. Oba týmy se pyšní slušnou díváckou základnou a ani tentokráte tomu nebylo jinak. Jak se zápas s vynikající fanouškovskou kulisou vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta

Vhled do tohoto mače nám nabídne hostující hráč Martin Beran, který ve velmi povedeném textu detailně popsal vítězné utkání svého týmu.

"V dnešním zápase jsme zavítali do Nučic, kde nás čekal nepříjemný soupeř s velkou diváckou kulisou. Bohužel ihned v úvodu zápasu (1 minuta) jsme po nedůrazu ve středu pole naší poloviny obdrželi branku, která nás naštěstí nepoložila na kolena, ale naopak vybičovala k ještě lepšímu výkonu. Domácí Filip Kubalík se trefil již poněkolikáte v této sezoně v prvních 10 minutách.

Soupeřova taktika nakopávání dlouhých pasů na jejich klíčového útočníka Kubalíka, díky dobrému pokrytí tohoto hráče našimi stopery nevycházela. Tlak jsme stupňovali, a to nám ve 14. minutě přineslo ovoce v podobě vyrovnávacího gólu.

Naše dominance a dravost se vyplatila i v 17. minutě, kdy jsme po skrumáži v soupeřově malém vápně vstřelili gól na 1:2. Trefil se hráč minulého kola Marek Vostrovský.

Do konce prvního poločasu jsme si vytvořili ještě několik ložených situací, ze kterých jsme mohli gólově trestat, ale ve finální fázi nás zradila koncovka. V samotném závěru 1.poločasu na bránu soupeře unikal Marek Vostrovský, kterého před šestnáctkou fauloval domácí gólman a Nučice šli do 10.

 

Více branek již první poločas nenabídl a do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro hosty.      

Další červená

Ve 2. poločase se soupeř hrající v 10 nevzdal a začal tlačit.

Hrál tvrdě a hrozil častými dlouhými nákopy do našeho velkého vápna, které buď zlikvidoval brankář nebo hráči.

Bohužel nás dostihla nedisciplinovanost a po 2 žlutých kartách, v 53. a 56. minutě, hřiště opustil krajní záložník a stav počtu hráčů se na obou stranách vyrovnal.

Soupeře to nakoplo a tlak směrem k naší brance zvyšoval.

Nicméně, naši hráči na hřišti nechali vše, útoky odvraceli a dostávali se do šancí, ze kterých by se dala vytěžit i branka. V poslední minutě zápasu po perfektním centru Kuby Pokorného do pokutového území zvyšoval na konečných 1:3 parádní rybičkou Kuba Votoček.

Děkuji klukům za odevzdaný vyčerpávající výkon a našim FANS za úžasnou kulisu

 

Autor komentáře Martin Beran (Tuchoraz)



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Už před zápasem jsme museli výrazně změnit taktiku a rozestaveni, když nemohl po rozcvičce nastoupit klíčový stoper Šulc a že zálohy musel na jeho místo Kočí. Hned v první minutě jsme se dostali do vedení. Super začátek. Bohužel od té chvíle se Tuchoraz stala pánem na hřišti. Bohužel po dvou standartních situacích, které jsme trestuhodně nepokryli se skóre otočilo. Hra se potom opět srovnala, my ale nic neproměnili. Bohužel po naší standardní situaci soupeř podnikl rychlý útok, který přerušil až náš brankář za cenu červené karty. Druhý poločas jsme chtěli hrát na standardní situace a poctivě bránit. Po dvou faulech se vyrovnal počet hráčů na hřišti a my měli velkou převahu. Hrálo se většinou na půlce hostů. Bohužel jsme si nevytvořili žádné situace, které by byli gólové. V poslední minutě, když už jsme hráli vabank, tak jsme dostali třetí gól. Bohužel jsme se dostali tam, kde nechce být nikdo. Minulé kolo, kdybychom vyhráli, jsme druhý. Teď jsme těsně nad sestupem. Tabulka je hodně vyrovnaná. Musíme bodovat příští kolo. Pochválit musím náhradního brankáře Kočího, který z pozice stopera musel do branky a zvládl to super.




Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] , J. Souček [-] - J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] - P. Bradáč [-] , P. Zápotocký [-] (76. L. Kulhavý [-] ) , J. Vedral [-] (46. K. Hurtík [-] ) , P. Nevšímal [-]

FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - J. Votoček [-] , M. Vostrovský [-] , P. Šafář [-] , A. Kliment [-] , L. Kadeřábek [-] , D. Borovička [-] (85. J. Moravec [-] ) , J. Šedina [-] , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , M. Hozman [-] (78. P. Doležel [-] )

ŽK: 41. P. Bradáč , 45. J. Souček - 31. J. Votoček , 53. L. Kadeřábek , 88. J. Moravec . ČK: 47. T. Rybák - 56. L. Kadeřábek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - HOUDEK Petr (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 20:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 18:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 09:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 07:11
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 14:36

Tip: výhra domácích