5:4p.
(3:2)
23. D. Kočí
43. D. Kočí
49. T. Vlasák
76. J. From (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka! Velký Osek - Nučice 5:4pp


Branky


8. O. Sodoma , 12. J. Karban , 20. O. Sodoma , 52. O. Sodoma - 23. D. Kočí , 43. D. Kočí , 49. T. Vlasák , 76. J. From (vl.)
12
Dramatické utkání přinesl zápas domácího Oseka s Nučicemi. Gólově bohatý mač nabídl scenérii, ve které se skóre přelévalo z obou stran. Jak se zápas vyvíjel?
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvacet minut hrůzy

Vstup vyšel lépe domácím šutérům. Hned v 8. minutě se po rychlém protiútoku trefil osecký kanonýr Sodoma. 1:0 O 4 minuty později se radovali domácí podruhé. Hostující brankář Rybák nedokázal vyboxovat roh z pravé strany a Jan Karban doklepl do prázdné brány. 2:0 Pro hosty hororovou dvacetiminutovku uzavřel svým druhým gólem v utkání Sodoma. 3:0 Naději pro nučické vykřesal ve 23. minutě Kočí, který angličanem z nulového úhlu prostřelil Durdila v domácí brance. 3:1 Kontaktní branka pomohla hostující skvadře zlepšit herní projev a dvě minutky před koncem prvního poločasu udeřili znovu. Kočí dorazil Kubalíkovu střelu a rázem to bylo jen o gól. 3:2 Do kabin se tak šlo za stavu 3:2 pro Osek.

Penaltové rozuzlení

Do druhého dějství nastoupily oba týmy beze změn. Zlepšený výkon z druhé poloviny prvního poločasu si hosté přenesli i do toho druhého. 49. minuta znamenala srovnání skóre zápasu. Vlasák na zadní tyči trefil přesně. 3:3 Remíza však dlouho nevydržela. V 52. minutě si Ondra Sodoma udělal z obránců Nučic kuželky a trefil hattrick. 4:3 Nučice se však jen tak nevzdaly. Sérii šesti rohů nakonec Kubalík zakončil střelou, která se otřela o domácího Froma, jehož vlastenec znamenal srovnání na 4:4. To však nebylo zdaleka všechno z dramatického zápasu. V 79. minutě byl za zmaření zjevné brankové příležitosti vyloučen domácí smolař From, který tak k vlastnímu gólu přidal i předčasný odchod do sprch. Osek tak čekalo zhruba 10 minut hry v oslabení. Žádná další branka již nepadla a šlo se tak do penalt.

Loterie

V penaltové loterii byl úspěšnější domácí tým, který zvítězil 4:2.


Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Sportovní ředitel Zdeněk Novák st.: Do 20. minuty jsme byli jasně lepší a čekalo se jenom kolik gólů vstřelíme. Po první brance soupeře jsme znejistěli a soupeře bylo najednou plné hřiště. Druhý poločas za husté mlhy moc fotbalové krásy nepřinesl. Nakonec je pro nás výhra na penalty ztráta.

TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Poslední zápas jsme jako obvykle nebyli bohužel kompletní. Chtěli jsme hrát zezadu na brejky, a to nám vydrželo pouze 8 minut, kdy jsme byli lepší. Pak nám domácí nasypali tři góly a vypadalo to na debakl. Kluci to ale nevzdali a do poločasu se nám povedlo dvakrát udeřit. Druhý poločas jsme chtěli vyrovnat, a to se povedlo. Byli jsme v euforii a chtěli vyhrát. Bohužel jsme si nepohlídali, jako většina týmů, Sodomu, a ten dokonal svůj gólový účet. Ani to nás nepoložilo a opět jsme vyrovnali. Domácí šli pak do deseti. Šance na tři body byla velká. Šance jsme měli velké, ale bohužel nám nebylo přání. Naopak štěstí a vynikající zákrok našeho brankáře nám zachránil nečekaný, ale zasloužený bod. Penalty nám nejdou a po třetí v sezóně jsme neuspěli. Za tento zápas a celou sezónu klukům děkuji. Myslím, že máme na jiné pozice, něž na kterých jsme momentálně. Hodnocení podzimu v podání Jana Vedrala: Trochu za očekáváním zůstaly naše výsledky v podzimní části. Měli jsme mít minimálně o šest bodů více. Mrzí hlavně porážky s Kouřimí, kdy jsme byli lepším týmem, a také velmi nepovedený zápas v Liblicích, kde jsme měli v prvním poločase několik vyložených šancí, ale soupeř dával velmi snadno branky. Naopak se nám povedly zápasy v Jestřábí Lhotě, s Libodřicemi, Krakovany. Škoda, že ze třech penaltových rozstřelů jsme nevyhráli ani jeden. Kádr zůstal nezměněný, ale kvůli červeným kartám a zranění jsme ani jeden zápas neodehráli v kompletní sestavě. Jako velké plus vidím to, že se nám podařilo angažovat zkušeného trenéra Petra Samka, K mužstvu se připojil až v průběhu sezóny, takže neměl možnost s týmem udělat fyzickou přípravu, proto věřím, že v jarních bojích budeme silnější.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - M. Koška [-] , M. Černý [-] (64. J. Mareš [-] ) , J. Karban [-] , S. Karban [-] , O. Sodoma [-] , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , Z. Novák [-] (64. J. From [-] ) , Š. Šmiřák [-] , T. Kalaš [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] - L. Kulhavý [-] , P. Nevšímal [-] , T. Vlasák [-] , P. Zápotocký [-] , M. Šulc [-] , J. Souček [-]

ŽK: 42. J. Žilka , 50. Š. Šmiřák , 54. J. Karban , 60. O. Sodoma , 71. M. Koška - 38. P. Nevšímal , 58. D. Kočí , 79. J. Novák . ČK: 79. J. From .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pažout Petr - HOŠEK Václav (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 07:30

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů