2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice po boji udolaly Dolní Beřkovice


Branky


0

Ani vedení získané už ve třetí minutě nestačilo Dolním Beřkovicím k tomu, aby si domů odvezli body. Domácí totiž zabojovali a v závěru dokázali vývoj otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Beřkovice jdou do vedení

Utkání začali lépe hosté a v první brance mělo prsty "pražské komando" - Kadlec na soupeřovic polovině vybojoval balon, nahrál ho Hájkovi a ten pasem za obranu vybídl k úprku Dvořáka. Ten obraně opravdu uprchl a svojí první brankou v sezoně otevřel skóre střelou po zemi podél golmana. Hra byla vyrovnaná a hosté pro někoho možná překvapivě byli Vojkovicím vyrovnaným soupeřem. Domácí ale přesto vyrovnali, a to po fatální chybě Vermacha. Vojkovice rozehrávaly standardní situaci a odvácený míč vyslal jeden z domácích výrazně nepovedenou střelou zpět na bránu. Vermach do nepovedené střely směřující k brankáři či do autu sáhl tak nešťastně, že balon přihrál přímo k Tetivovi, který z rohu malého vápna z první překonal Štěpánka střelou na zadní tyč. O pár minut později dostali domácí příležitost zahrávat penaltu po naprosto zbytečném faulu Mucka v rohu vápna. Střelu ke své pravé tyči ovšem Štěpánek výborně vyrazil a půle tak skončila 1:1.

Nepříjemné zranění Romana Kaňky

I ve druhé půli byla hra dále vyrovnaná, zápas ale ovlivnilo zranění Romana Kaňky, který byl faulován a následně na něj protihráč Juklíček nešťastě upadl. Kaňku tak musela již podruhé v sezoně odvézt sanitka, tentokrát s vyhozeným ramenem. Kaňka už je po operaci a přejeme mu co nejrychlejší návrat na trávníky! Na plac tak musel naskočit jediný náhradník v dresu hostů - čerstvě 17 letý Plzák. Pozici ovšem hostujícím hráčům usnadnil Jakub Juklíček, který byl po dvou žlutých kartách vyloučen a poměr sil na hřišti se opět přeskupil. V dresu hostů byla aktivní zejména dvojice Hájek - Kadlec, ovšem k větším šancím to nevedlo. Do vedení šli ale naopak 7 minut před koncem Vojkovice zásluhou Šerhanta - ten dostal na hranici vápna spoustu místa, kterého využil ke střele a překonal Štěpánka. 2:1. Ke konci utkání ještě mohl dát svojí druhou branku v zápase Dvořák, když k němu brankář Heimrath vyrazil střelu Hájka, byl ale příliš blízko brankáře a v dorážce ho tak trefil. Domácí tak vybojovali i v deseti výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - záložník: Na hezkém hřišti ve Vojkovicích se hrál vyrovnaný fotbal, myslím si, že jsme domácím byli naprosto rovnocenným soupeřem. Do zápasu jsme vstoupili dobře, dokonce jsme se ujali vedení po brance Dvořáka, který se konečně prosadil. Poté došlo ke dvěma fatálním individuálním chybám našich hráčů. Po první soupeř zadarmo vyrovnal a při druhé se kopala oprávněna penalta, při níž se vyznamenal Štěpánek. V druhé půli zápas ovlivnilo zranění Romana Kaňky, kterého už podruhé v sezoně musela odvézt sanitka. Museli jsme tak přeskupit řady, a protože nám chyběli 4 hráči, musel do hry dorostenec, který bohužel na zápas nestačil. Síly na hřišti se vyrovnaly po zaslouženém vyloučení domácího Juklíčka. Bohužel jsme 7 minut před koncem inkasovali, když jsme nechali z vápna vystřelit domácího hráče. Zápas z mého pohledu ovlivnil i fakt, že se při ošetřování zraněného Kaňky nehrálo dobrých 15 minut a pan rozhodčí přidal za tento prostoj pouhých 5 minut. V době, kdy jsme dostali branku, jsem si myslel, že je do konce utkání přes 20 minut, ovšem zbývalo jich tedy jen 7. Kdybych věděl, že se blíží konec, asi už bych to hrál více zezadu, protože i remíza z Vojkovic by nebyla špatná. Těsná prohra mě mrzí i z toho důvodu, že toto byl s největší pravděpodobností můj poslední zápas za Dolní Beřkovice.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - D. Šerhant [-] (84. J. Šaroch [-] ) , J. Linhart [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-] , M. Tetiva [-] , J. Juklíček [-] , L. Veselý [-] (90. J. Šlampa [-] ) , G. Kaprál [-] , K. Pražák [-] , P. Král [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - J. Dohnal [-] , D. Vermach [-] , R. Kaňka [-] (59. D. Plzák [-] ) , J. Chabada [-] - A. Mucek [-] , J. Trubička [-] , J. Hájek [-] - J. Kadlec [-] , J. Kaňka [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 16. L. Veselý , 27. J. Juklíček , 39. D. Šerhant - 11. J. Hájek , 38. A. Mucek , 39. R. Kaňka , 79. J. Kadlec , 90. J. Chabada , 90. J. Dohnal . ČK: 66. J. Juklíček .
Místo: Vojkovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.