Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:45

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín na domácím hřišti vyfasoval kanára


Branky


0

Potupnou prohru inkasovali na domácím hřišti hráči Hořína. Doslova vyplenit hořínský pažit se povedlo Vojkovicím, které hrají ve výborné formě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Vojkovic

Opět bez svého kapitána Jiřího Rulce nastoupili k zápasu v tredičním ranním termínu fotbalisté Hořína. Za soupeře jim byly Vojkovice, kterým se sice doma daří, ale na hřištích soupeřů poslední dvě utkání prohrály. Od úvodního hvizdu ale byla patrná velká snaha tuto bilanci zlomit a hosté byli lepším týmem. Domácí působili nekoncentrovaně a hned ve 4. minutě musel vytáhnout první skvělý zákrok brankář Landsman. I nadále byli hosté lepším týmem a v dresu Hořína se trápila zejména pravá strana Kettner - Žemlička, což odnesl první jmenovaný střídáním už ve 20. minutě. To už ale byl v síti domácích první gól - po průniku právě z domácí pravé strany se prosadil Tetiva. 0:1. Obraz hry se vůbec neměnil a další branka přišla ve 28. minutě. Předcházela jí velmi podobná akce se stejným zakončovatelem Tetivou. 0:2. Domácí mohli před poločasem alespoň zkorigovat, když se do centru Loužeckého opřel hlavou Žemlička. Heimrath v brance Vojkovic ale efektně chytil. Trestem pro domácí pak byla branka na 0:3 v poslední minutě poločasu, jejímž autorem byl Prachař.

 

 

Další navyšování náskoku

Můžeme jen odhadovat, co se o poločas dělo v domácí kabině, svědci ale tvrdí, že se i na přilehlém hřbitově třásly zdi. Na výkon domácích hráčů ale hlasitější výstup trenéra Kaisera neměl vliv a ti hned po 2 minutách hry inkasovali další branku z kopačky Juklíčka. 0:4. Z Juklíčka se v 66. minutě stal další dvougólový střelec zápasu, když ho nepovedenou přihrávkou do úniku ideálně vyslal domácí Žemlička. 0:5. V těchto fázích hry už se k šancím začali dostávat i Hořínští, ale v brance neskončil ani pokus Cífky, který nedokázal zužitkovat centr z levé strany. Další šance Vojkovic pak likvidoval výbornými zákroky Landsman, šestému gólu ve své síti ale přesto nezabránil. Na konečných 0:6 totiž upravil po skrumáži střídající Šerhant, který prokázal v závaru největší důraz a dotlačil míč do sítě i přesto, že domácí reklamovali faul na svého brankáře. Vojkovice tak vyhrály naprosto přesvědčivě 0:6.



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Těžko se mluví o takovém zápase, kdy naši hráči nezvládli roli domácího týmu a vůči divákům a dalším příznivcům našeho klubu se předvedli v tom nejhorším světle. Stál proti nám klub, který hraje v nejvyšších patrech okresního přeboru, ale to naše hráče v žádném případě neomlouvá. Po ostudném výkonu jsme zaslouženě prohráli. Doufejme, že se kluci dají dohromady, aby se o poslední body poprali ve Vehlovicích.




Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , J. Kettner [-] (20. Z. Loužecký [-] ) - A. Finkous [-] , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - J. Linhart [-] , J. Stuchlý [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-] , M. Tetiva [-] (77. D. Šerhant [-] ) , J. Juklíček [-] (65. J. Šaroch [-] ) , L. Veselý [-] , G. Kaprál [-] , K. Pražák [-] , P. Král [-]

ŽK: 27. P. Landsman .
Místo: Hořín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: VÁŽAN Patrik - ŠTOLBA Martin, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.