Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice se na Vysoké se zlou potázaly


Branky


9. M. Veselý , 30. M. Kettner , 42. J. Trutnovský , 47. J. Vališ (vl.) , 78. J. Rolenc , 83. J. Vilda , 90. M. Skopka - 85. V. Štauber
0

Pořádný výprask si vezou z Vysoké hráči Vehlovic a vzhledem k současnému stavu svého týmu už vyhlížejí vysvobozující zimní pauzu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli pouze v 10

Ano, je to tak. Spousta absencí způsobila, že ač zápis o utkání čítá 15 hráčů, reálně do Vysoké dorazilo jen 10 hráčů LIAZu Vehlovice. Absence bratrů Procházků, V. Přády, Chorváta či Vihana se zkrátka na Vehlovicích nepodařilo nahradit. Do zápasu tak po více než roce nastoupil také Bukač - a čekal ho po dlouhé pauze více než tvrdý oříšek. Zápas na půdě Vysoké, která ještě loni nastupovala v I.B třídě není na rozdýchávání nejideálnější. Hostující oslabené sestavě se dařilo odolávat náporu soupeře pouze do 9. minuty, kdy nastartoval brankový koncert domácích kapitán Veselý. Od této chvíle bylo jasné, že je další průběh zápasu jen otázkou skóre - a to se do poločasu měnilo ještě dvakrát. Ve 30. minutě se po trvalé převaze prosadil Kettner a 3 minuty před přestávkou uzavřel gólový účet hrotový útočník Trutnovský.

 

Famózní čestná branka Vehlovic

Do druhé půle se nedal očekávat žádný zázračný zvrat v zápase a ten tak pokračoval za místy drtivé převahy Vysoké. Hned dvě minuty po začátku poločasu míč smolně dostal do vlastní branky Vališ. Od tohoto okamžiku se ale domácím na dlouho přestalo dařit proměňovat i ty nejvyloženější příležitosti, když kromě vlastní střelecké neschopnosti naráželi také na výborného Brejšu v brance Vehlovic. Branky tak začaly opět padat až v závěrečné čtvrthodině a bylo jich dost. V domácím dresu se prosadili Skopka, Vilda i střídající kanonýr Rolenc, za zmínku ale stojí i čestný zásah hostí. Postaral se o ní v 85. minutě výstavni střelou z obrovské dálky zkušený Štauber, jehož střela ukázkově vymetla šibenici Hamáčkovy branky. Domácí i tak bez sebemenších problémů dokráčeli k povinnému vítězství 7:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Proti oslabenému soupeři jsme zaslouženě zvítězili. Místy jsme měli velkou převahu a vytvořili si velké množství šancí. To, co jsme však dokázali neproměnit bylo občas až k pláči. Situace, kdy v první půli neproměnil Sláva Vála svou šanci, když byl s míčem metr před prázdnou brankou, by se hodila do silvestrovského sestřihu z fotbalových hřišť pralesních soutěží. Škoda, že se mužstvu nepodařilo udržet nulu vzadu. Branka našeho bývalého spoluhráče, Vaška Štaubera, byla však nádherná a naopak by měla kandidovat na gól kola.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Bohužel jsme k zápasu přicestovali velmi oslabeni a pouze v 10 hráčích. Domácí měli po celé utkání převahu a jasně zvítězili. Dá se říci, že kdybychom nastoupili v kompletním složení, tak bychom měli šanci uspět, protože domácí obrana byla dost průchodná.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Štolba [-] , T. Vodička [-] (60. L. Rambousek [-] ) , R. Finkous [-] (46. A. Fidrant [-] ) , M. Skopka [-] - S. Vála [-] (65. J. Rolenc [-] ) , M. Veselý [-] , M. Kettner [-] , J. Vilda [-] - M. Pražák [-] , J. Trutnovský [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - V. Štauber [-] , L. Feigl [-] , J. Najman [-] - I. Přáda [-] , L. Líman [-] , J. Mašek [-] - K. Benda [-] , J. Vališ [-] - J. Bukač [-] , J. Mašek [-]

ŽK: 34. J. Trutnovský - 74. L. Feigl .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRINC Jiří - BLAHOUT Jiří, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.