3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice doma zdolaly Vysokou


Branky


0

Další těžký zápas čekal po domácím nezdaru proti Velkému Borku hráče Vysoké. Ani tentokrát ale jejich výkon na body nestačil a z Vojkovic si vezou prohru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha a zasloužené vedení Vojkovic

Ve velmi okleštěné sestavě přijeli k dalšímu důležitému zápasu do Vojkovic fotbalisté Vysoké. Pouze na lavičce zůstal zraněný Rolenc, chyběla i výpomoc z Mělníka, z kmenových hráčů pak Pražák a Volf. Příležitost tak dostali hráči z lavičky, jako například mladí Vodička a Indra. Vůbec poprvé v sezoně se na hřišti objevil také David Řízek. To domácí nastoupili v obvyklé sestavě a v první půli byli lepším celkem. Několik šancí v úvodu zápasu ještě zazdili, ale nakonec se přeci jen prosadili - ve 34. minutě trochu šťastně dotlačil míč do sítě Prachař. Hosté nebyli příliš nebezpeční a Heimrathovu branku ohrožovali pouze sporadicky. Výsledkem tak bylo poločasové vedení domácích 1:0.

 

Zvýšená aktivita Vysoké

Do druhé půle udělal trenér Vysoké Řízek několik změn v rozestavení, k žádným změnám ale nesáhl, jelikož jediným náhradníkem byl kromě něj samotného ještě polozraněný Rolenc. Hosté ale i tak začali být aktivnější než v úvodním dějství a po dvou neproměněných šancích domácích se dostali ke slovu. Vyústilo to v proměněnou gólovou šanci Trutnovského a v 60. minutě bylo vyrovnáno. Hned o pár minut později ale vyrobil zbytečný faul v pokutovém území Martin Skopka a Prachař nabídnutou penaltou nepohrdnul. 2:1. Na hřiště se za tohoto stavu dostal na závěrečnou čtvrthodinu i zmiňovaný Rolenc a tlak Vysoké zesílil. Hosté se také dožadovali penalty, ale sudí Princ zákrok právě na Rolence jako penaltový neposoudil. Vysoká si vytvořila i další šance a množství standardek, ale žádná z nich se neujala, a tak domácí v nastaveném čase z brejku trestali zásluhou Tetivy. Vojkovice tak v pohledném zápase přehrály Vysokou 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: V první půli byl lepší náš soupeř a zaslouženě vedl. Ve druhé půli jsme se po změně v rozestavení zvedli a dokonce jsme vyrovnali, ale zbytečný faul nás opět srazil. Závěrečný tlak bohužel i přes šance v náš gól nevyústil, a tak jsme potřetí inkasovali z brejku.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - T. Brožek [-] , J. Stuchlý [-] (76. J. Linhart [-] ) , M. Mára [-] , M. Prachař [-] , M. Tetiva [-] , J. Juklíček [-] , L. Veselý [-] (82. J. Šaroch [-] ) , G. Kaprál [-] , K. Pražák [-] , P. Král [-]

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Indra [-] (71. J. Rolenc [-] ) , R. Finkous [-] , M. Skopka [-] , D. Řízek [-] , T. Vodička [-] - M. Kettner [-] , J. Vilda [-] , M. Veselý [-] , S. Vála [-] - J. Trutnovský [-]

ŽK: 34. J. Trutnovský .
Místo: Vojkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRINC Jiří - VÁŽAN Patrik, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.