J. Kadlec 31. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 12:30

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Beřkovice svého soupeře předskočily v tabulce


Branky


31. J. Kadlec (p.)
0

Zajímavý zápas s těsným výsledkem se odehrál v sobotu v Dolních Beřkovicích. K vidění byl jediný gól z penalty a také červená karta pro hostujícího kapitána.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí branka domácích z penalty

Zápas dvou sousedů z horní poloviny tabulky se nesl od úvodního hvizdu sudího Šulce ve znamení mnoha soubojů. Těžký terén, který můžeme začátkem listopadu očekávat na všech hřištích, totiž plynulejší kombinaci neumožnil. Míč se tedy po většinu času pohyboval vysoko nad hrací plochou a první šanci si vytvořili až hosté ve 30. minutě - Franz v jasné příležitosti ale neuspěl. Trest tak přišel na druhé straně v podobě pěkné akce, kterou založil Jakub Kaňka přihrávkou na Kadlece. Ten postupoval zprava na bránu a při pokusu o kličku byl faulován brankářem Kaulem. Byla nařízena penalta, kterou si postavil sám faulovaný a bezpečeně proměnil. 1:0. V první půli se zrodila ještě jedna dobrá šance v celku domácích, ale Trubička byl při zakončení Kadlecova centru trochu postrčen, a tak ze šance nakonec nic nebylo. Hosté se v průběhu poločasu do větší šance nedostali, a tak odcházeli do kabin s jednobrankovým mankem.

 

 

 

Vyloučení v dresu hostů

Druhá půle začala šancí domácích k navýšení náskoku - Jakub Kaňka ale svůj postup zleva na branku zakončil střelou těsně vedle. Důležitý moment zápasu pak nastal v 57. minutě, kdy byl vyloučen hostující kapitán Pazdera. Tomu se nezdálo rozhodnutí rozhodčího ohledně autového vhazování a jeho následný neslušný komentář byl okamžitě oceněn červenou kartou. Tato situace ale paradoxně jako by hosty nakopla a hosté si vytvořili tlak. Domácí tým nedokázal udržet míč, ale okolí své branky bránil pečlivě. Libiš si vytvořila jednu vyloženou příležitost, kterou ale dokázal Štěpánek vytěsnit na roh. Poslední slovo pak mohli mít po rychlém brejku domácí, brankář Kaul ale Kadlecovu křižnou střelu dokázal vyrazit. Na dělbě bodů už se ale nic neměnilo a ty tak zůstávají v Dolních Beřkovicích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - hráč: Dnes jsem měli sestavu jako proti Vysoké, chyběl Jarda Abrahám. Bohužel hřiště už je v horším stavu, a to komplikovalo kombinaci. Dnes to byla z mého pohledu spíše nakopávaná. Naše vítězství je vybojované, ale zasloužené. Musím pochválit rozhodčího, který odřídil utkání spravedlivě. Hosté si rozhodně nemají na co stěžovat. Penalta byla jasná, byl faul na mě a sám jsem si jí vzal. Já to nepsané fotbalové pravidlo, kde se řiká, že hráč, co je faulovaný by neměl kopat penaltu, dodržuji přesně naopak - když je faul na mě, beru si jí automaticky, mám rád tyhle výzvy. Příští kolo bychom chtěli zlepšit výkon a opět vyhrát, rádi bysme skončili 3. po podzimu!

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme odehráli nejhorší utkání podzimu. Na hrbolatém terénu se nám nedařila rozehrávka. Začali jsme domácí přehrávat až v 57. minutě, kdy dostal červenou náš kapitán. Nakoplo nás to a vytvořili jsme si i v deseti převahu, ale šance jsme zazdili. K ostatnímu se nebudu vyjadřovat (rozhodčí atd.)



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - M. Dvořák [-] (76. J. Vašíček [-] ) , A. Mucek [-] , O. Brůža [-] , J. Hájek [-] , J. Kadlec [-] , J. Chabada [-] , D. Vermach [-] , J. Trubička [-] , R. Kaňka [-] , J. Kaňka [-]

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Žák [-] , M. Pazdera [-] , J. Franz [-] , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-] , R. Pilař [-] (65. F. Mündl [-] ) , M. Novák [-] , M. Ryšlavý [-] (60. F. Míšek [-] ) , F. Šelemberk [-] (46. T. Pospíšil [-] ) , A. Mráz [-]

ŽK: 60. R. Kaňka - 30. V. Kaul , 70. M. Novák . ČK: 57. M. Pazdera .
Místo: Dolní Beřkovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠULC Martin - NOVÁK Stanislav (N), POSPÍŠIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.