M. Veselý 21. (p.)
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká odevzdala body Velkému Borku


Branky


21. M. Veselý (p.) - 7. T. Krajník , 42. J. Kováč , 82. M. Mihalík (p.) , 85. R. Balog
0

Hráčům Vysoké se ani nadále nedaří a tentokrát byl nad jejich síly soupeř z Velkého Borku. Hosté nakonec vyhráli vysokým tříbrankovým rozdílem 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní fotbal se třemi brankami

Bez dvanáctigólového střelce Rolence, který v sobotu odehrál utkání za FC Mělník, nastoupili k utkání hráči FK Vysoká. Další ztrátou byla absence Pražáka a Volfa, které se pokusili nahradit například Tyle či Jonák. Za soupeře byl domácím Velký Borek, který ze zápasů proti silným soupeřům příliš bodů nevydoloval, a to zejména kvůli nemohoucnosti v penaltovém rozstřelu. V tom podlehl konkurentům z čela tabulky Pšovce B i Tišicím. V dresu hostů ale nejlepší střelec - devítigólový Kováč - dorazil, a tak zápas sliboval zajímavou podívanou. První šanci si vytvořili domácí, ale nebyli úspěšní, a tak se skóre už v 7. minutě měnilo na druhé straně. Autorem trefy byl sváteční střelec Tomáš Krajník, pro něhož to byl první zásah sezony. Na tento zásah dokázala Vysoká odpovědět ve 21 minutě - kdo jiný, než kapitán Veselý se postavil k nařízené penaltě a překonal Procházku. Do kabin ale přeci jen odcházeli s náskokem hráči Velkého Borku. Tři minuty před pauzou totiž svou 10. branku sezony vsítil Kováč.

 

Bylo evidentní, že Vysoká se s průběhem nesmíří a do hry se v poločase dostal poprvé v jejím dresu Tunisan Ghanmi. Do první šance poločasu se (stejně jako v první části) dostali domácí, ale Michal Kettner neproměnil. Veškerá snaha o vyrovnání byla marná a obranná tvrz hostí odolávala. Navíc v posledních minutách a hře domácích vabank přišly dvě pojistky. Jeden z rychlých útoků byl zastaven faulem ve vápně. Zodpovědnost za zahrávání penalty v důležitém okamžiku na sebe vzal Mihalík a proměnil. 1:3. Poslední branku pak zaznamenal pouhou minutu po svém příchodu na hřiště teprve 17 letý Balog. Hosté tak zvítězili a drží se na 3. místě. Naopak Vysoká se propadla až na 6. pozici.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Přestože jsme věděli o přednostech hry soupeře, nepodařilo se nám eliminovat pohyblivé hráčů Borku. Rovněž v nasazení jsme zaostávali. Naši ofenzivní hráči se moc neprosadili, na útočnících bylo vidět, že nejsou moc sehraní. Bohužel, na naší hře byla citelně znát absence Rolence, Pražáka a Volfa. Všichni tři jsou rychlí a důrazní a právě tyto atributy jsem v naší hře postrádal. Jinak utkání svou kvalitu mělo. Rovněž arbitři zaslouží pochvalu, kdy zejména hlavní rozhodčí byl výborný.




Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - S. Vála [-] , M. Skopka [-] (46. B. Ghanmi [-] ) , T. Jonák [-] , M. Štolba [-] (66. R. Finkous [-] ) - M. Kettner [-] , L. Fidrant [-] (80. T. Vodička [-] ) , M. Veselý [-] , J. Vilda [-] - J. Tyle [-] , J. Trutnovský [-] -

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - Z. Štrupl [-] (84. R. Balog [-] ) , T. Krajník [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] (88. L. Krajník [-] ) , J. Ryba [-] , D. Ubry [-] , J. Doležal [-] , T. Pavlík [-] (86. P. Nesládek [-] ) , M. Kubišta [-]

ŽK: 43. M. Skopka , 62. J. Trutnovský , 65. M. Štolba , 82. R. Finkous , 83. S. Vála - 62. L. Procházka , 64. T. Pavlík .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - MOŠKO Jan, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.