T. Dinka 14.
2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy si připisují cenné dva body


Branky


0

Velmi důležité body se podařilo získat hráčům Veltrus. Ti totiž dokázali obrat hosty ze Mšena a polepšili si tak v boji o záchranu. Hosté naopak ztrácí na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Veltrus

 

 

Pod vedením mladého sudího Braunšveiga (mimochodem také brankáře Pšovky) nastoupily týmy k důležitému záchranářskému souboji. To platilo pro domácí celek, pro který ale takovým bude už zřejmě každý zápas v soutěži. Mšeno naopak drží pozice v horní části tabulky, které chtělo v tomto zápase potvrdit. Úvod zápasu ale hostům vůbec nevyšel a více ze hry měly Veltrusy. Hosté působili zakřiknutě a nemohli se dostat do hry. Trest za pasivitu přišel už ve 14. minutě po hezké kolmici a náběhu z hloubi pole, když samostatný únik domácí záložník Dinka proměnil. Mšeno mohlo kontrovat Závěšickým, který ale z malého vápna překopl prázdnou branku. Pak se ještě šance vystřídaly na obou stranách, ale co šlo na branku pochytali kvalitní gólmani. Poločasový stav 1:0 tak odpovídal dění na hřišti.

Vyrovnání Závěšického

 

Hosté se pochopitelně nechtěli s prohrou na hřišti Veltrus jen tak smířit a do druhé půle chtěli vlétnout se zvýšenou aktivitou. Díky tomu si také vytvářeli šance a nakonec v 68. minutě zaslouženě vyrovnali zásluhou Závěšického. 1:1. Bylo znát, že domácím docházejí síly a hosté chtěli strhnout vedení na svou stranu. Tím ovšem vznikaly mezery v jejich obraně a šance se tak střídaly na obou stranách. Větší úspěšnost než střelci ale prokázali opět oba gólmani, a tak se skóre až do závěrečného hvizdu neměnilo. Na řadu přišel penaltový rozstřel, ve kterém byli o jednu ránu úspěšnější domácí a Mšeno si tak domů veze pouze bod. Veltrusy tak slaví překvapivý zisk proti silnému týmu a dotahují se na jediný bod za 14. Kralupy 1901.



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Naše rovnice slabý soupeř = slabá hra se opět potvrdila. Navíc se nám ve Veltrusech dlouhodobě nedaří. Na naší hře je znát, že v důsledku studií, práce a zranění je účast na trénincích slabší než v úvodu soutěže. Do konce ale ještě chybí 3 kola, takže se musíme semknout a když to nepůjde fotbalově, tak to prostě musíme ubojovat. Z dnešního zápasu lze podle mého názoru vyzdvihnout pouze výkon obou brankářů, kteří určitě patří k nejlepším v OP.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - P. Kubata [-] (42. O. Packa [-] ) , M. Melišík [-] , P. Firoň [-] , M. Podskalský [-] , F. Hofman [-] , J. Lange [-] , T. Dinka [-] , J. Prantl [-] (76. T. Podskalský [-] ) , J. Bittner [-] , M. Poustka [-]


Místo: Veltrusy. Počet diváků: 20. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - EDER Oldřich, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.