2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském souboji uspělo Obříství


Branky


0

Takzvaný zápas o 6 bodů se odehrál na hřišti v Obříství, kam zavítaly Veltrusy. Po vyrovnaném prvním poločase se prosadili jen domácí, a tak berou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez šancí i gólů

Po bodovém půstu, který trval 8 kol, se Veltrusy v posledních dvou zápasech vzchopily a vybojovaly hned 5 bodů. Se sebevědomím tak mohly jet na půdu Obříství, které na tom bylo jen o 4 body lépe. Ani domácí ale nešli do zápasu v psychické nepohodě - poslední 3 utkání totiž dotáhli do remízy a důležité bodíky sbírali v penaltových rozstřelech. Zápas začali lépe hosté, kteří byli pohyblivější a lépe kombinovali. Postupně se hra vyrovnala, ale za celý poločas si ani jedno mužstvo nevytvořilo nějakou vyloženou šanci. Domácí už zvedali ruce nad hlavu, ovšem jejich gólová akce byla přerušena zdviženým praporkem asistenta rozhodčího - míč byl totiž v momentě přihrávky už za čarou. A tak není divu, že žádná branka v prvním poločase nepadla.

 

 

Gól hned v první minutě

Vstup do druhého poločasu se Obříství vydařil nadmíru dobře a po úniku z pravé strany zakončil akci hned v první minutě poločasu gólovou střelou Chvátal. 1:0. Hosté rozhodně nepůsobili odevzdaným dojmem, hru více otevřeli a začali zlobit domácí obranu nakopávanými míči. Domácí tým naopak působil ustrašeným dojmem - na hráče zřejmě dolehla psychická tíha důležitého zápasu. Veltrusy přitlačily domácí celek ke své bráně, ale opět si stejně jako v prvním nevytvořily žádnou vyloženou šanci. Obříství naopak mělo možnost chodit do otevřené obrany, ale v těchto situacích si domácí hráči vůbec nepočínali dobře. Až minutu před koncem utekl hostující obraně Libor Tichota a předložil před prázdnou bránu Herynkovi, který uzavřel gólový účet utkání na 2:0. Obříství tak odskočilo svému soupeři na rozdíl 7 bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Dnešní zápas byl o tom, kdo dá první branku, a to se nakonec povedlo nám. Celý zápas byl více boj než fotbal, protože oba týmy body potřebují. Nakonec jsme měli více štěstí my a vybojovali důležité 3 body. Musím pochválit naši obranu, kterou tentokrát dirigoval Herynk. Byl to náš třetí zápas s nulou a čtvrtý zápas v řadě, kdy bodujeme. Hra není taková, jakou bych si představoval, ale když bodujeme, je to lepší než hrát hezky a nebodovat. Doufám, že vítězství kluky nabudí a k bodům přijde i zlepšená hra.




Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - J. Hašourek [-] , S. Chvátal [-] , L. Tichota [-] , P. Beran [-] , M. Vrábel [-] - J. Šulc [-] (46. L. Veltruský [-] ) , L. Tichota [-] , P. Herynk [-] , P. Litera [-] (60. J. Černý [-] ) - J. Hovorka [-] (77. R. Novák [-] )

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - P. Kubata [-] , M. Melišík [-] , P. Firoň [-] , P. Garbier [-] , F. Hofman [-] , R. Soudský [-] , T. Dinka [-] , O. Packa [-] , J. Bittner [-] (73. T. Podskalský [-] ) , M. Poustka [-]

ŽK: 56. L. Tichota , 71. S. Chvátal , 85. P. Beran - 17. P. Kubata , 90. R. Soudský .
Místo: Obříství. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - CHLÁDEK Michal, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.