2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby o gól úspěšnější domácí Vojkovice


Branky


0

Velmi zajímavý a vyrovnaný zápas byl k vidění ve Vojkovicích, ve kterém se nakonec radovali z vítězství domácí hráči. Těm stačily k zisku tří bodů dva vstřelené góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení domácích

Se změnou na zajímavé pozici vstoupily do utkání Vojkovice - jedničku mezi tyčemi Heimratha totiž nahradil zkušený Vlastimil Čuba. Vstup utkání se povedl domácímu týmu před velmi solidní diváckou kulisou na výbornou. Jejich tým si vytvořil tlak, který obrana Všestud nebyla schopna zachytávat a z kterého pramenily i šance. Jedna z nich v 11. minutě skončila úvodním gólem zápasu, který vsítil Tetiva. To jakoby probudilo hosty ze spánku a hned z protiútoku mohl vyrovnat Bulva. Na zadní tyči ale na centrovaný míč jen velmi těsně nedosáhl. Další minuty ale opět patřily domácím a hosté měli co dělat, aby odolali. Nakonec se podařilo a do konce poločasu se hra vyrovnala. Žádný gól už se ale ani jednomu z týmů vstřelit nepodařilo, poločasový stav byl tedy 1:0.

 

Všestudy se ženou za vyrovnáním

Obraz hry se od úvodu druhé půle výrazně změnil. Všestudy zřejmě odhodily počáteční ostych a draly se do útoku. Hosté si dokázali vytvořit tlak, ale bez střeleckého vyjádření, a tak Vojkovice trestaly. Jeden z rychlých brejků totiž skončil faulem před pokutovým územím. Následný centrovaný míč našel přesně hlavu kapitána domácích Pražáka, který se nemýlil. 2:0. Zápletka ale přišla velmi záhy - ihned po rozehrání totiž předvedl pěknou akci všestudský Švancara a o její zakončení se postaral aktivní Růně. V 62. minutě se tak stav změnil na 2:1. Všestudy chtěly využít závěrečnou půlhodinu k vyrovnání, opět si vytvořily tlak, ale domácí zkušeně bránili a kouskovali hru. To nakonec slavilo úspěch a domácí slaví vítězství. Nutno ale za výkon pochválit oba celky, které předvedly divákům velmi pěknou podívanou!

 



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Hodně kvalitní utkání před výbornou návštěvou. Derby jak má být! Bylo to nadstandardní utkání okresního přeboru, kterému podle příznivců slušela remíza. Za Všestudy nejlepší hráč Martin Růně - tahoun, který hnal svůj tým za body, i když se mu to nakonec nepodařilo. Ale takový je fotbal, někdy vyhraje ten, který nebyl lepší.



Sestavy


SK Vojkovice
V. Čuba [-] - O. Novák [-] (62. M. Homolka [-] ) , D. Šerhant [-] (87. J. Šlampa [-] ) , M. Mára [-] , M. Prachař [-] , M. Tetiva [-] , J. Juklíček [-] , L. Veselý [-] , G. Kaprál [-] , K. Pražák [-] , P. Král [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - P. Koudelka [-] , A. Pokorný [-] , M. Bulva [-] - M. Švancara [-] , F. Janíček [-] , A. Loškoski [-] , M. Hakl [-] , M. Růně [-] - J. Frič [-] - R. Samek [-]

ŽK: 77. L. Veselý , 87. J. Juklíček - 20. M. Růně .
Místo: Vojkovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - VÁŽAN Radek, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.