2:1
(1:0)
81. M. Žák
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:45

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín ukončil úspěšnou sérii Libiše


Branky


11. V. Žídek , 74. Z. Cífka - 81. M. Žák
0

Hořín po dvou neúspěších proti favoritům soutěže zabral a těsným výsledkem dokázal porazit B-tým Libiše, který tentokrát přijel bez posil z prvního týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žídek trestá chybu brankáře

Vstup do utkání vyšel o chlup lépe hostujícímu týmu, který si v úvodních minutách vytvořil dobrou šanci, ale proti skórování byl gólman Landsman. A tak gól vstřelili domácí - Žídek využil zaváhání gólmana Kaula, jehož malá domů přistála přímo na jeho noze a v 11. minutě otevřel skóre. 1:0. Tato situace srazila Libiš do kolen a její hráči působili zakřiknutě - ztráceli míče a špatně kombinovali. Hořín tak měl převahu, ale nedokázal své vedení navýšit. Až ke konci prvního dějství se hosté dostali do dvou šancí, ale Mündl se ani v jedné z nich nedokázal popasovat se zakončením. Ve 35. minutě po krásné přihrávce od Pospíšila nastřelil pouze brankáře a o tři minuty později mířil těsně vedle. A protože už další branku nedokázali přidat ani Hořínští, šli do šaten s jednogólovým náskokem.

 

Libiši se vyrovnat nepodařilo

O poločasové přestávce došlo v sestavě Libiše ke dvojité změně - do hry se dostali Míšek a Surmaj namísto Mündla s Pospíšilem (který musel jet jako masér na zápas A-týmu). A tyto změny zřejmě zabraly, jelikož si hráči Libiše vynutili převahu a domácí se dostávali z vlastní poloviny jen za cenu odkopů. Šance si vytvořili Surmaj, po následném rohovém kopu Pazdera a také Šelemberk, žádná ale v brance neskončila. Nejblíže úspěchu byl asi Šelemberk, ale jeho zakončení trefilo pouze tyč. Hořínští se snažili hrozit z rychlých protiútoků a po jednom z nich slavili, když v 74. minutě zvýšil na rozdíl dvou branek Cífka. Zdálo se být rozhodnuto, ale opak byl pravdou. Hosté i nadále útočili a v 81. minutě se dočkali snížení, když si Pazderovu střelu srazil do vlastní branky gólman Landsman. Závěrečnou šanci na vyrovnání měl trenér hostí Urbanec, který se na závěrečné minuty nominoval do hry, ale z trestného kopu těsně minul tyč. A když netrefil prázdnou bránu ani domácí Loužecký po Polanského přihrávce, zůstal stav 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Po zápase ve Vysoké došlo na kritiku naší hry a zejména přístupu k zápasu. Dnes jsme chtěli hrát aktivně a poprvé nad tímto soupeřem zvítězit. To se povedlo, hráli jsme s maximálním nasazením a bojovností a hráči obou týmů byli za předvedený výkon odměněni potleskem. Třešničkou na dortu byl výkon kapitána hostů Pazdery, který patřil k nejlepším hráčům na hřišti a svůj výkon umocnil o gesto fair play, když v 87. minutě přiznal svou hlavičku a změnil tak rozhodnutí rozhodčího. Tím dal míč našim hráčům, aby mohli rozehrávat od vlastní branky. Klobouk dolů!

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Za druhý poločas musím kluky pochválit, domácí měli štěstí, ale tak už to chodí. Blahopřeji domácím. Teď nás čeká poslední mužstvo tabulky Počaply, ale musíme hrát ještě lépe, abychom nedarovali zbytečně body. Kluky na to připravím. Nejlepším hráčem, nemůžu si pomoct, ale byl to opět Pazdera. Za domácí bych řekl, i když udělal jednu chybu ,tak to byl brankář, který nám vychytal nejednu šanci.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , J. Kettner [-] (86. Z. Loužecký [-] ) - A. Finkous [-] , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - R. Polanský [-] , V. Žídek [-]

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Novák [-] , M. Žák [-] , A. Mráz [-] , M. Pazdera [-] , J. Franz [-] , R. Pilař [-] (61. F. Šelemberk [-] ) , T. Pospíšil [-] (46. D. Surmaj [-] ) , F. Mündl [-] (46. F. Míšek [-] ) , O. Eisner [-] (79. B. Urbanec [-] ) , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 30. M. Holoubek - 90. A. Mráz .
Místo: Hořín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠULC Martin - KUDRNA Pavel, PIXA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.