P. Dohnal 14. (p.)
M. Hanuš 32.
M. Hanuš 62.
P. Lédl 71.
4:5p.
(2:3)
18. P. Sus
22. L. Tichota
41. P. Sus (p.)
58. M. Vrábel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:45

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bod pro Horní Počaply


Branky


14. P. Dohnal (p.) , 32. M. Hanuš , 62. M. Hanuš , 71. P. Lédl - 18. P. Sus , 22. L. Tichota , 41. P. Sus (p.) , 58. M. Vrábel
0

V 10. kole soutěže si připisují svůj první bod do tabulky hráči Horních Počapel! Ti si ve velké přestřelce proti dalšímu z nováčků Obříství došli pro remízu 4:4. Pokutové kopy ale zvládli lépe hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním dějství

Jak už to tak bývá, úvodní minuty patřily oťukávání obou soupeřů - přeci jen šlo o velice důležitý zápas v boji o záchranu (což bude pro Horní Počaply zřejmě už každý). Jako první se pak po 14 minutách hry prosadil domácí celek. Jeden z hostujících obránců zahrál rukou v pokutovém území a sudí Stibůrek nařídil penaltu. S tou si poradil domácí kapitán Dohnal a Počaply šly do vedení. 1:0. Hned za 4 minuty ale bylo srovnáno po nádherné akci - Sus dostal přesný pas a zamířil přesně do šibenice. 1:1. Obrat Obříství byl velmi rychlý a ve 22. minutě už hosté vedli - domácí hráči totiž propadli uprostřed hřiště, Libor Tichota dostal dostatek prostoru ke střelbě a pěknou ranou otočil skóre. 1:2. To hosty nakoplo a chtěli přidat další branky, nebyla to ovšem dobrá taktika, jelikož tím nechávali otevřená zadní vrátka a soupeř z pěkného protiútoku zásluhou Hanušovy chytré střely na zadní tyč vyrovnal. 2:2. Ještě před poločasem ale přišla další chyba na straně Horních Počapel, kterou hasil až v pokutovém území Sukup za cenu faulu a kopala se další penalta. I střelec Obříství Sus byl úspěšný, a tak se týmy rozcházely do šaten za stavu 2:3.

 

 

 

Dvoubranková ztráta smazána

Do druhého poločasu nastoupili domácí útočně naladěni a se snahou co nejrychleji vyrovnat. Více drželi míč, ale skóre se měnilo na druhé straně. K přímému kopu se postavil Vrábel a jeho střela tečovaná zdí skončila až za zády brankáře Šmejkala. 2:4. Domácí tým se ale smolnou brankou nedal zabrzdit a i nadále se tlačil do útoku. Převaha Horních Počapel byla značná a přišly i góly. V 62. minutě se svým druhým gólem v zápase prosadil Hanuš a v minutě 71. bylo vyrovnáno po zásahu nejzkušenějšího hráče na hřišti Lédla (51). Až do konce zápasu byli domácí lepším týmem, ale ani několik nebezpečných standardek k dalšímu gólu nevedlo. Naopak Obříství mohlo skórovat z brejku 3 na 2, který ale jeho hráči nevyřešili dobře, a tak o vítězi rozhodly penalty, které Obříství v této sezoně kopalo už počtvrté. Jeho hráči nabyté zkušenosti zúročili a po rozhodujícím kopu Lukáše Tichoty slaví zisk 2 bodů.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Lukáš Rejman - hráč Horních Počapel: Sráží nás zbytečné školácké chyby, které nás stojí spoustu sil v dohánění zápasu. Chtěli jsme tři body, vzhledem k vývoji zápasu bereme i bod, když se podařilo smazat dvoubrankové manko. Penalty jsou už loterie. Zápas mohl skončit vítězstvím obou celků, ale nakonec se body asi spravedlivě rozdělily.

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér Obříství: V posledních zápasech nepodáváme moc dobré výkony, ale dobré je, že již třetí zápas za sebou bodujeme. Dnes jsme věděli, že domácí budou chtít konečně bodovat, a tak jsem si před zápasem přál alespoň bod. Po průběhu zápasu a hlavně po našem dvoubrankovém vedení jsem konečným výsledkem a naší hrou v závěru velice zklamán.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - L. Sukup [-] , P. Lédl [-] , D. Slezák [-] , P. Švihovec [-] - S. Grohman [-] , B. Fikart [-] , J. Žídek [-] , R. Toman [-] - P. Dohnal [-] , M. Hanuš [-]

TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - M. Vrábel [-] , P. Beran [-] , S. Chvátal [-] , L. Tichota [-] - J. Šulc [-] , P. Litera [-] , L. Tichota [-] , P. Herynk [-] , P. Sus [-] (78. L. Veltruský [-] ) - J. Hovorka [-]

ŽK: 28. J. Žídek , 45. P. Dohnal , 48. D. Slezák , 51. S. Grohman , 86. M. Hanuš - 14. L. Tichota , 84. J. Šulc .
Místo: Horní Počaply. Počet diváků: 50. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - KOTEK Vladimír, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.