Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš potvrdila vítězství z Vysoké


Branky


0

Notně posílená rezerva Libiše dokázala navázat na vítězství z Vysoké a bere tři body i z domácího utkání, ve kterém porazila poměrně bezpečně silné Mšeno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól už ve druhé minutě

Domácí Sokol vstoupil do utkání posílen o osu Trojan - Škoda - Jiráň. Změna se udála také na postup brankáře, kam se postavil zkušený Lomský. Hosté nastoupili v tradiční sestavě, ovšem už ve 2. minutě lovili míč ze své sítě. Ve vápně se míč odrazil k Jiráňovi, který zavěsil. 1:0. Rychlá branka domácí tým povzbudila a ten zatlačil Mšeno hluboko před svou branku. Byly z toho i šance, ale Surmaj přestřelil a i v dalších příležitostech stálo při Hnízdilovi v brance Mšena štěstí. Postupem času se tak hra začala vyrovnávat a vyrovnalo se dokonce i skóre! Ve 26. minutě totiž Mšeno předvedlo rychlou akci po ose Valenta - Stejkal - Guttenberg ml., kterou posledně jmenovaný zakončil na zadní tyči. 1:1. Územní převahu měli nadále domácí, ale nedostávali se do větších šancí - udeřilo až těsně před poločasem, a to hned dvakrát za tři minuty. Zasloužily se o to pěkné akce, které zakončoval nejprve opět Jiráň a poté po kombinaci se Surmajem a Škodou Pazdera. Když pak hostující Stejskal mířil jen vedle brány, vedla Libiš v poločase 3:1.

 

Dokončený hattrick Jiráně

Hostující tým samozřejmě chtěl s výsledkem zápasu ještě pohnout, ale nechtěl se pouštět do bezhlavého útočení, vědom si ofenzivní síly domácích. Ti opravdu hráli velmi pěkně a v 57. minutě za to byli odměněni čtvrtým gólem. Žák si vyměnil míč s Franzem a zvýšil už na 4:1. Další velkou šanci spálil Surmaj, který ze sedmi metrů přestřelil, a tak v zápase branku nevstřelil, jelikož byl vzápětí střídán Hadravou. Přestože se utkání zdálo být rozhodnuto, hosté i nadále hrozili z rychlých brejků a jeden z nich znamenal snížení. Obránce Demen se dostal až do zakončení a překonal Lomského. 4:2. Poslední slovo měl ale domácí střelec Jiráň, který v 70. minutě po pěkné přihrávce Pazdery zkompletoval hattrick. Domácí tým tak potěšil své fanoušky vítězstvím 5:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér Libiše B: Spokojenost po zápase samozřejmě byla, opět jsme začali střílet branky a mohli jsme po zápase oslavit kulatiny našeho mladého obránce nebo záložníka pana Nováka, který oslavil svých krásných 40 let - přejeme hodně zdraví a hlavně ať ti to ještě kope Mistře! Z našeho týmu bylo těžké vybrat nejlepšího hráče, ale nakonec jsem se rozhodl pro Pazderu a z hostů Guttenberg ml. Byl bych rád kdybychom navázali na dobrou formu i v Hoříně.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér Mšena: V tomto zápase nám nelze upřít snahu a nasazení. Ale pokud bychom chtěli uspět, nemůžeme proti tak kvalitnímu soupeři polevit ani na minutu v koncetraci. To se nám nepovedlo a zaslouženě jsme tak prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
D. Lomský [-] - M. Novák [-] , D. Surmaj [-] (54. L. Hadrava [-] ) , M. Žák [-] (67. F. Šelemberk [-] ) , L. Jiráň [-] (79. R. Pilař [-] ) , J. Šerák [-] (59. F. Mündl [-] ) , J. Škoda [-] , M. Pazdera [-] (74. O. Eisner [-] ) , J. Franz [-] , V. Trojan [-] , J. Ryšlavý [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Stejskal [-] (46. Q. Truong [-] ) , J. Guttenberg st. [-] , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] (65. M. Demen [-] ) , D. Kolumpek [-] , J. Vaněk [-] , J. Tyle [-]

ŽK: 23. L. Jiráň , 56. J. Ryšlavý - 20. J. Zabilanský , 90. J. Vaněk .
Místo: Libiš. Počet diváků: 50. Rozhodčí: EDER Oldřich - NĚMEČEK Libor, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.