P. Beran 9. (p.)
J. Šulc 52.
2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obříství vybojovalo další bod


Branky


9. P. Beran (p.) , 52. J. Šulc - 6. V. Závěšický , 11. O. Šledr
0

Po vydřených dvou bodech z půdy Libiše slaví Obříství další bodový zisk. Po přestřelce v úvodních minutách zápas proti Mšenu nakonec skončil remízou 2:2, která je vzhledem k postavení v tabulce cennější pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úvod z obou stran

Početná divácká návštěva, která dorazila na posvícenský zápas v Obříství jakoby vyhecovala hráče obou týmů a ti hned od začátku dávali góly. Pravdou ale je, že k nim velkou měrou dopomáhaly chyby v soupeřově obraně. Nejprve se už v 6. minutě prosadil po standardní situaci hostující Závěšický, který přetlačil svého strážce v osobním souboji a nenápadnou tečí překonal gólmana Krále. 0:1. Hned vzápětí ale přišla zbytečná chyba v hostujícím vápně, kdy jeden z obránců Mšena zahrál nebezpečně vysokou nohou a kopala se penalta. K té se postavil Beran a překonal Hnízdila. 1:1. Aby toho nebylo málo, o další dvě minuty později už opět vedli hostě - stalo se tak po další standardní situaci, na kterou domácí obrana vůbec nezareagovala a Ondřej Šledr hlavou skóroval. 1:2. Ve zbytku poločasu už se hra zklidnila a větší šance se neobjevovaly, přesto však byli hosté pohyblivějším a důraznějším týmem. Na to doplatil střelec druhé branky Ondřej Kolumpek, který musel ve 37. minutě odstoupit ze hry kvůli krvavému zranění. S roztrženým obočím musel jet do nemocnice, zatímco jeho soupeř Libor Tichota se na hrací plochu po ošetření vrátil.

Nezasloužené vyrovnání

Do druhého poločasu se na herním projevu obou týmů mnoho nezměnilo. Hosté potvrzovali roli favorita a byli lepší, domácí se s tempem zápasu nemohli vyrovnat. Hned v úvodních minutách poločasu mohlo Mšeno hned třikrát jít do vedení, ale ani jedna z velkých šancí nebyla proměněna. A tak přišel trest v podobě vyrovnání, kterého dosáhl Šulc po pěkném vybídnutí obloučkem od Libora Tichoty v závaru po standardní situaci. 2:2. To bylo ale v 52. minutě od domácích v zápase vše a zbytek zápasu se proměnil v souboj hostujících střelců s domácím brankářem Králem, který vyzněl jasně pro gólmana Obříství. Nejprve zlikvidoval nařízenou penaltu, aby v závěru zápasu, kdy hráčům Obříství evidentně došly síly, čelil mnoha vyloženým šancím hostů. Žádná ale neskončila v jeho brance, a tak domácí mohou slavit zisk bodu. Ten druhý bonusový putuje do Mšena za vítězství v penaltách, když tu rozhodující proměnil Stejskal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér Obříství: Naše hra byla pro mě velkým zklamáním a hlavně pro velkou diváckou kulisu. Chybělo nám během zápasu vše, co k fotbalu patří. Nikdo nechtěl hrát, nikdo nechtěl bojovat, nikomu se nechtělo běhat. V závěru jsme zcela odpadli a bod je pro nás zlatý. V penaltách nás sice Filip Král opět podržel, ale tentokrát nebyli naši střelci ve formě, stejně jako během celého zápasu. Jediným naším hráčem na hřišti a tudíž zároveň nejlepším byl Libor Tichota ml.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér Mšena: Z naší hry se vytratila lehkost, s jakou jsme si vytvářeli a proměňovali šance v úvodních kolech. Naštěstí bojovnost a snaha zůstala a tak si z Obříství odvážíme "pouze" 2 body. Vzhledem k průběhu utkání si myslím, že naprosto zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - M. Vrábel [-] , J. Hašourek [-] , P. Beran [-] , L. Tichota [-] - J. Šulc [-] , P. Litera [-] (85. L. Veltruský [-] ) , L. Tichota [-] , P. Herynk [-] (59. S. Chvátal [-] ) , P. Sus [-] - J. Hovorka [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Guttenberg st. [-] , V. Závěšický [-] , O. Šledr [-] (89. T. Chmelík [-] ) , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] (77. J. Martínek [-] ) , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , O. Kolumpek [-] (35. M. Stejskal [-] ) , J. Tyle [-] (85. M. Demen [-] )

ŽK: 87. P. Beran .
Místo: Obříství. Počet diváků: 160. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - ŠVANCARA Miloslav, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.