0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 13:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dolních Beřkovicích gól nepadl


Branky


0

Hubenou podívanou nabídli aktéři sobotního popoledního utkání divákům v Dolních Beřkovicích. Domácí hráči nedokázali skórovat dokonce ani z jednoho pokutového kopu, a tak se ze dvou bodů radují hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha hostů

Do zápasu, ve kterém byli mírným favoritem domácí, se od úvodního hvizdu sudího Moška hrál urputný fotbal. První zajímavou situaci si připravili ve 3. minutě domácí, ale Kadlecova skrytá střela bodlem prosvištěla těsně vedle šibenice Lorencovy brány. Poté převzali otěže zápasu do svých rukou hráči Všestud a vytvořili si herní převahu a tlak, který ale nevyústil v žádné vyložené šance. Hra ale byla zajímavá a do vápna domácích létaly centry ze stran, které ale obrana domácích pravidelně odvracela. Na druhé straně mohl vstřelit vedoucí gól Trubička, narazil ale na připraveného gólmana Všestud. První poločas tak branku nenabídl a aktéři se rozešli do kabin za smírného stavu 0:0.

Kvalita hry opadá

Jestli jsem první poločas označil za urputný, ve druhém se to ještě znásobilo. Oba týmy chtěly strhnout vedení na svou stranu, ale ani jednomu se to příliš nedařilo. Všestudy i nadále hrozily průniky z křídelních prostor, které domácí obrana několikrát zastavila jen se štěstím nebo za cenu faulu. Výborně si tentokrát - po slabším vystoupení na hřišti Pšovky - počínal i domácí brankář Štěpánek, který působil jistě a vytáhl i jeden důležitý zákrok proti velké šanci hostů, kterou nohou vyrazil na roh. Dolní Beřkovice spoléhaly zejména na rychlé brejky a v samotném závěru mohly z jednoho rozhodnout - na hostující branku se řítil Trubička, ale zraněná záda mu nepovolila podat maximální běžecký výkon, a tak byl obránci soupeře dostihnut. V penaltách se pak neprosadil ani jeden z prvních třech domácích střelců, a tak bonusový bod putuje do Všestud. V utkání se přihodila i jedna kuriozita: Když se domácí stoper Abrahám snažil dostihnout balon, šlápl na něj tak nešťastně, že ten nápor nevydržel a s velikou ránou se poroučel do fotbalového nebe. Domácí tak kromě bodů ztratili i jeden hrací balon.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - hráč Dolních Beřkovic: Chyběl nám dnes stoper Abrahám a já jsem hrál po nemoci, takže síly rychle docházely. Herně se nám příliš nedařilo - soupeř byl hodně důrazný a nepříjemný a my jsme měli na svou hru málo času. Remíza jakž takž zasloužená, ale bonusový bod si Všestudy zasloužily asi o trochu více.

SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Měli jsme výborný vstup do zápasu, ale postupně jsme se přizpůsobili soupeři a od 30. minuty už hra nebyla moc ke koukání. Chybí nám přesnost a dravost ve vápně. Nakonec jsme rádi za 2 získané body.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - A. Mucek [-] , J. Abrahám [-] , D. Vermach [-] , R. Kaňka [-] - O. Brůža [-] , M. Dvořák [-] , J. Kadlec [-] , J. Kaňka [-] - P. Patera [-] (56. J. Vašíček [-] ) , J. Trubička [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - K. Závacký [-] (46. J. Baumruckr [-] ) , M. Bulva [-] , A. Pokorný [-] , P. Koudelka [-] , R. Samek [-] - M. Růně [-] , F. Janíček [-] , A. Loškoski [-] , M. Hakl [-] (62. M. Švancara [-] ) - J. Frič [-] -

ŽK: 35. M. Dvořák , 78. A. Mucek - 90. J. Frič .
Místo: Dolní Beřkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: MOŠKO Jan - CHLÁDEK Michal, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.