Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:45

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice pokračují ve spanilé jízdě


Branky


0

Fotbalistům Tišic se podařilo potvrdit výhru nad Vysokou i v souboji na hřišti papírově slabšího Hořína. Tišice tak po úvodní prohře na penalty se Mšenem zvítězily už osmkrát v řadě a vyhřívají se na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta Hořína

S nejlepším hráčem minulého kola Štráchalem pouze na lavičce a s ne úplně stoprocentním zdravotním stavem vstoupili do utkání hosté s Tišic. Ti přijeli v sobotu dopoledne do Hořína obhajovat pozici favorita v dalším těžkém zápase. Naopak Hořín nastoupil beze změn v sestavě od minulého úspěšného zápasu ve Všestudech a chtěl prolomit nepříznivou bilanci, kterou se svým soupeřem má. Úvod utkání ale jednoznačně patřil hostujícímu celku, který se usadil na polovině Hořína. Ze strany domácích to vypadalo jako čekání na obdrženou branku, a ta taky přišla. Stalo se tak v 18. minutě, kdy Žemlička ztratil míč, čehož hosté využili k rychlé akci. Prejzek vysunul Laudu a ten se sám před gólmanem nemýlil. 0:1. Branka jako by domácí probudila a hned vzápětí se povedla pěkná individuální akce Žídkovi, který byl zastaven až faulem ve vápně. K penaltě se postavil úspěšný exekutor z minulého kola, ovšem jeho střelu Hádek výborně vyrazil! Do konce poločasu trvala zvýšená aktivita domácích, ze které ale plynuly jen pokusy z větší vzdálenosti, které se neujaly. Zkoušeli to jmenovitě Žemlička a dvakrát Polanský, ovšem bez efektu, a tak poločasové vedení náleželo hostům.

 

Zvýšení náskoku brzy po poločase

Do druhého poločasu udělal trenér Zámečník jednu změnu – do tišického dresu se po letech vrátil Karel Prejzek a vytvořil tak útočnou dvojici s bratrem Tomášem. Tomu změna evidentně prospěla a hned v 50. minutě předvedl krásnou akci, při které oklamal při průniku z vlastní poloviny hned čtveřici bránících hráčů a rozvlnil síť. 0:2. O chvíli později bylo pro Hořín ještě hůře - nejprve sice domácí přežili šanci Vostřela po kombinaci Prejzka s Novákem, ale vzápětí se po individuální akci prosadil Lauda. 0:3. Na hřiště vyběhl v hostujícím dresu i zmiňovaný Štráchal a velmi rychle se zapsal mezi střelce. V 64. minutě se totiž jednomu z domácích hráčů nepovedla zpětná přihrávka, k míči se dostal Štráchal a zkušeně využil netaktického postavení Landsmana hodně z brány. 0:4. Velmi podobné zakončení zvolil stejný hráč v 69. minutě, když převzal Prejzkovu přihrávku do běhu a přidal svůj druhý gól. 0:5. V tuto chvíli byl zápas rozhodnut, ale domácí se sympaticky snažili dosáhnout alespoň čestného úspěchu. První šance ještě využita nebyla a Cífka s dorážejícím Landsmanem si vylámali zuby na Hádkovi. V 78. minutě se ale domácí dočkali a Žídek hlavou zužitkoval pěkný Polanského centr. Zápas tak skončil vysokým vítězstvím Tišic 1:5.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér Hořína: Povzbuzeni z minulého týdne jsme chtěli potvrdit přivezené body ze Všestud. Tišice jsme neporazili již pěknou řádku let, a tak bylo na čase tento neduh prolomit. Vyrobili jsme ale příliš mnoho chyb a hráli jen 25 minut první půle fotbal, který odpovídá našim schopnostem. Soupeř prokázal svou kvalitu.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér Tišic: Přes různé zdravotní problémy v týmu jsme do zápasu vstoupili aktivně, dostali jsme se do vedení, které nám pomohl udržet Hádek chycenou penaltou. Od této chvíle jsme zápas víceméně kontrolovali. Chtěl bych poděkovat hráčům za výkon a překvapilo mě množství fanoušků, kteří za námi vycestovali.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - R. Rulec [-] , J. Kettner [-] (53. F. Pastir [-] ) , J. Rulec [-] - A. Finkous [-] (75. Z. Loužecký [-] ) , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - R. Polanský [-] , V. Žídek [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - M. Brodský [-] , L. Kasal [-] (46. K. Prejzek [-] ) , M. Vostřel [-] (60. J. Veselý [-] ) , M. Vítovec [-] , M. Novák [-] (53. J. Štráchal [-] ) - Š. Karlík [-] , P. Lauda [-] (71. L. Pochman [-] ) - - T. Brzoň [-] , P. Štěpán [-] , T. Prejzek [-]

ŽK: 81. Z. Cífka .
Místo: Hořín. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - ZUSKIN Petr, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.