Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín ve druhé půli urval vítězství


Branky


0

Cenné vítězství vezou fotbalisté Hořína z půdy Všestud. Nováček soutěže sice dokázal v průběhu druhé půle vyrovnat stav utkání, hosté ale třemi brankami v závěru překlopili výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól v úvodu poločasu

Dva desetibodové celky se utkaly v 8. kole soutěže na hřišti Viktorie Všestudy. Domácí tým musel zamíchat sestavou, ve které chyběli někteří tradiční člené (Janíček, Švancara). To sestava Hořína se po sérii absencí začíná opět konsolidovat, tentokrát ale dostal poprvé příležitost v základní sestavě Aleš Finkous - posila z Vysoké. Úvod utkání vyšel lépe hráčům hostujícího Hořína, kterým dokonale vyšla hned první nebezpečná akce. Ideální zpětná přihrávka od Polanského totiž v 9. minutě našla Pavla Landsmana, jehož zakončení bylo neomylné. 0:1. Za deset minut dostali velkou příležitost k vyrovnání domácí Všestudy v podobě pokutového kopu. K jeho zahrání se postavil Hakl, ale jeho střelu zastavila tyč branky! Žádné další branky už první poločas nepřinesl, a tak jsou s jeho výsledkem 0:1 více spokojeni hosté.

 

Vyrovnání a další góly Hořína

Do druhého poločasu musel na domácí straně nuceně střídat Samek, kterého nahradil Frič. Spolu s tím provedli domácí i změnu ve svém rozestavení, která evidentně přinesla ovoce. Všestudy totiž zatlačily svého soupeře na obrannou polovinu a střídající Frič v 65. minutě srovnal. 1:1. Místo snahy o zvrat ve skóre ale vyrovnání domácím spíše uškodilo a už za pár minut opět vedl Hořín. Kettner našel na křídle Žemličku, jehož centr našel úplně volného útočníka hostí Polanského, který se ve své šanci nemýlil. 1:2. Ještě hůře bylo domácím v 78. minutě, kdy po další chybě v defenzivě fauloval brankář Lorenc, po jehož zákroku musel ze hry faulovaný Landsman odstoupit, a na jeho branku se kopala penalta. K té se postavil Žemlička a skóroval. 1:3. Zmar domácích pak stejný hráč dokonal o 3 minuty později, kdy uzavřel skóre utkání na 1:4. Hořín se tak vyšplhal do první poloviny tabulky, naopak Všestudy na výhru čekají už páté utkání v řadě.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Na co sáhneme, to se nám nedaří. Soupeř hrál přesně to, jak chtěl hrát nás tým. Je hezké, že se pořádně připravujeme celý týden, ale když to máme prodat, nestojí to za nic. Budeme si muset sednout a vyříkat si to, co nás tíží. Takto laciné branky náš tým nedostával ani ve třetí třídě.

AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér Hořína: Naši hráči zahráli velmi dobře a kolektivním pojetím s individuálními výkony jsme si po zásluze odvezli všechny body. Stínem utkání je zranění našeho záložníka a surová hra domácího brankáře.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Bulva [-] , R. Pech [-] (82. Š. Reľovský [-] ) , P. Koudelka [-] , R. Samek [-] (46. J. Frič [-] ) - A. Loškoski [-] , J. Seidel [-] , M. Růně [-] - J. Baumruckr [-] , A. Pokorný [-] (63. K. Závacký [-] ) , M. Hakl [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - R. Rulec [-] , J. Kettner [-] , J. Rulec [-] - A. Finkous [-] (87. Z. Loužecký [-] ) , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] (79. J. Liška [-] ) , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

ŽK: 49. P. Koudelka , 76. I. Lorenc - 58. A. Finkous .
Místo: Všestudy. Počet diváků: 70. Rozhodčí: FUCHS Michal - DRIML Petr, BLAHOUT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.