Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka v domácím prostředí nezaváhala


Branky


12. V. Novák , 43. L. Krejčík , 51. J. Růžička , 64. J. Růžička , 66. F. Hakl , 84. M. Hyka - 58. J. Kaňka , 81. J. Kadlec (p.)
0

Zajímavé utkání týmů z popředí tabulky se odehrálo v neděli odpoledne na Pšovce. Lépe zápas zvládli domácí hráči, kteří byli velmi silní v ofenzivní fázi a svého soupeře zkrátka přestříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích

Hostující celek nastoupil k utkání opět se zkušeným Štěpánkem v brance a s brankářem Vermachem v poli. Beřkovické také nemohli využít služeb tradičního středopolaře Brůži či velezkušeného Romana Kaňky. Domácí naopak ve své sestavě představili áčkaře Nováka a Mrvíka, a tak se nikdo nemohl divit, že byli domácí od začátku aktivnější. Ve hře sice převaha nebyla příliš markantní, góly ale stříleli pouze domácí. Ten první přišel už ve 12. minutě a postaral se o něj právě vzpomínaný Novák. Ten si našel míč v prostoru penaltového puntíku a přesnou střelou se nemýlil. Zhruba po půlhodině hry začali přicházet i fanoušci, kteří dali přednost derby pražských S a potěšil je Lukáš Krejčík. Toho našel ve 43. minutě na prostředku hřiště svou přihrávkou Netolický a domácí útočník se pravačkou trefil nádherně do šibenice. Tím také poločas skončil za zaslouženého vedení Pšovky 2:0.

Přestřelka po změně stran

Do druhé půle udělal domácí realizační tým jednu změnu v sestavě, když aktivního Netolického nahradil na levém beku Šesták. Hra začala být ještě živelnější a začaly přibývat šance na obou stranách. Od začátku to ale byli hráči Pšovky, kteří byli aktivnější a nutili svého soupeře k chybám. Hned po minutě hry mohl skórovat Drápal, ale jeho střelu zastavila tyč. Střelu z pokračující akce pak Štěpánek v brance kryl. Gól na sebe ale nenechal dlouho čekat a už v 51. minutě to bylo o tři branky. K míči se na prostředku na hranici velkého vápna dostal Růžička a neatakován si v ideální pozici věděl rady. Na to však odpověděli pěknou akcí i hosté. Kaňka byl při kličce faulován a následný přímý kop sám poslal z 20 metrů přímo do šibenice Staňkovy brány. 3:1 a hosté cítili šanci. Tu jim však brzy vzala chyba brankáře, který kontroloval přízemní střelu Růžičky z obrovské dálky až k tyči své branky. Hned o minutu později pak přidal pátou branku Hakl a bylo rozhodnuto. Slabší chvilku si za rozhodnutého stavu vybral domácí stoper Martinec, který ve vlastním vápně podklouzl a následně nakopl střídajícího Vašíčka do oblasti hrudníku. Penalta byla nevyhnutelná a Kadlec se střelou k pravé tyči nemýlil. 5:2. Tečku za utkáním pak udělali hráči Pšovky - Šesták pronikal po levé straně do vápna, byl faulován Chabadou a sudí Kudrna nařídil další penaltu. Na ní si sice gólman Štěpánek sáhl, ale nedokázal střelu střídajícího Hyky vytěsnit. Pšovka tak zvítězila 6:2 a dostala se před Velký Borek na 2. místo v tabulce!



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - Hráč Pšovky, který se nedostal do nominace: Převaha byla na naší straně a kluci vybojovali zasloužené vítězství. K vidění byly pěkné góly a ve druhé půli i emoce, takže se diváci rozhodně nenudili.

TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - hráč Dolních Beřkovic: Bohužel jsme se nesešli v kompletní sestavě, chyběl Brůža a Roman Kaňka, když nebudu počítat hráče dlouhodoběji mimo. To je při našem úzkém kádru hodně znát. Do toho ještě měl zdravotní komplikace Jakub Kaňka a Trubička, u něj se dokonce nevědělo do poslední chvíle, jestli vůbec nastoupí. V průběhu hry se zranil ještě Míra Dvořák. Pšovka byl zatím nejlepší soupeř, proti kterému jsem na podzim hrál. Ze začátku jsme přežili pár šancí soupeře, ujala se jen jedna, poté jsme se dostali docela do hry a nějaké možnosti si také vytvořili. Bohužel jsme dostali gol do šatny po pěkné střele soupeře za hranicí vápna, když jsme nedokázali včas vystoupit proti střílejícímu hráči. Druhá půle už byla taková neuspořádaná, branky, které jsme dostali byli po katastrofálních a zbytečných chybách, to nás stálo lepší výsledek. Na body to dnes asi nebylo, ale výsledek mohl být lepší. Ty branky jsme soupeři darovali. Z toho se musíme poučit. Jsem rád, že jsme dali alespoň dvě pěkné branky. Příště plánujeme získat tři body a udržet se v popředí tabulky, Všestudy budou jistě nepříjemné, ale hratelné.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - R. Martinec [-] , R. Dvorný [-] , J. Netolický [-] (46. D. Šesták [-] ) , F. Drápal [-] - J. Růžička [-] (66. P. Šuba [-] ) , P. Šťástka [-] , V. Novák [-] - L. Krejčík [-] (60. L. Kettner [-] ) - M. Mrvík [-] (72. M. Hyka [-] ) , F. Hakl [-] (85. J. Netolický st. [-] )

TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - J. Abrahám [-] , A. Mucek [-] , D. Vermach [-] , J. Chabada [-] - M. Dvořák [-] , J. Kaňka [-] , J. Kadlec [-] - P. Patera [-] , J. Trubička [-] - D. Fibich [-]

ŽK: 73. P. Šuba , 78. M. Hyka - 9. J. Abrahám , 70. A. Mucek .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - ŠVANCARA Miloslav, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.