Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:00

8.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počaply opět bez bodu


Branky


0

Ani na osmý pokus nedokázal bodovat nováček soutěže z Horních Počapel. Tentokrát si domácí celek vylámal zuby na hostech z Vehlovic, kteří si během prvního poločasu dokázali vytvořit dostatečný náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť

Další šanci na zisk prvních bodů měli na domácím pažitu hráči Horních Počapel. Příležitost to byla ideální, jelikož za soupeře byl další nováček z Vehlovic, kterému se však v sezoně zatím daří o poznání lépe. Domácí se pokusili oživit tým změnou v sestavě, když se do obrany postavil velezkušený Ondřej Kabát (43). Se změnou v sestavě se museli vypořádat i hosté - a to na postu brankáře, kde chyběla obvyklá opora Marek a jeho místo musel zastoupit Brejša. Samotné utkání začalo ve velmi svižném tempu a do vedení šli rychle sebevědomější hosté. Už v 10. minutě se prosadil nejlepší hráč minulého kola David Chorvát. Hned o minutu později přišla pro domácí další velká rána - to se trefil mladší z bratrů Přádů Ivo a rázem byl stav o dvě branky. 0:2. Domácím se ale přeci jen povedlo se oklepat, zlepšili kombinaci a odměnou jim byl snižující gól, jehož autorem byl záložník Hanuš. Zmar ale pokračoval a místo snahy o vyrovnání se hned vzápětí opět trefili hosté - tentokrát Vladan Přáda. Konec nadějí domácích pak přinesla 34. minuta a čtvrtý gól v jejich síti po zbytečné chybě. Poločasový stav tak byl 1:4.

Utkání se dohrává

Známe mnoho případů, kdy tříbrankové i vyšší vedení nestačilo na konečné vítězství. Fotbalisté Horních Počapel v současném rozpoložení ale nejsou ti, kterým by se to mělo povést. Ve druhé půli působil domácí tým bez jiskry a odevzdaně. Na zvrat zřejmě chyběly morální síly, a tak se utkání pouze v poklidném tempu dohrálo a v dresu hostů dostali příležitost zasáhnout do hry i všichni náhradníci. Další gól už nepadl, a tak si Vehlovice vezou přes řeku domů zaslouženou výhru 1:4. Horní Počaply tak zůstávají spolu s Veltrusy na posledním místě a konkurenti v boji o záchranu pomalu unikají. Naopak Vehlovice potvrdily domácí vítězství 5:0 proti Mšenu a vystoupaly tabulkou až na pěkné 10. místo před dalšího nováčka z Všestud.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Lukáš Rejman - hráč Horních Počapel: Není ani tentokrát důvod zápas moc rozebírat, stále stejná písnička. Neplníme věci, které si řekneme v kabině a v 9. minutě opět prohráváme o dva góly, které jsme dostali během jedné minuty. Už nemáme ani mentální síly něco se zápasem udělat, a tak se v klidu zápas dohraje bez větších šancí a gólů. Rozhodly dva rychlé góly a poté třetí po našem snížení. Nicméně Vehlovice zaslouží pochvalu, mají mladý tým, běhavý, s rychlými kontry a určitě dál budou sbírat body.




Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
P. Bánovčin [-] - L. Sukup [-] , O. Kabát [-] , D. Slezák [-] (31. L. Rejman [-] ) , P. Švihovec [-] - M. Hanuš [-] , P. Dohnal [-] (52. J. Petera [-] ) , S. Grohman [-] (69. M. Dohnal [-] ) , J. Žídek [-] , J. Vrňák [-] - P. Šuta [-] -

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Vališ [-] , J. Novák [-] (67. P. Vihan [-] ) , L. Feigl [-] (61. V. Štauber [-] ) , J. Mašek [-] , J. Najman [-] - V. Přáda [-] , J. Procházka [-] , I. Přáda [-] - D. Chorvát [-] (77. L. Líman [-] ) , P. Procházka [-] (71. K. Benda [-] ) -

ŽK: 30. P. Švihovec , 32. J. Žídek , 50. S. Grohman - 40. D. Chorvát .
Místo: Horní Počaply. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - PRINC Jiří, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.