0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obříství úspěšnější ve velkém derby


Branky


0

Derby mezi Libiší nabídlo velký boj, hodně žlutých karet a vypjaté emoce. Co naopak úplně chybělo, byly góly. Mnohem spokojenější byli nakonec se svým výkonem a ziskem bodů hosté z Obříství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj od prvních minut

Početná divácká návštěva si nenechala ujít prestižní souboj mezi rezervou Libiše a Obřístvím. Postavení v tabulce i výhoda domácího prostředí hovořily jasně ve prospěch domácích. Ti však mají problém se střílením branek, na což trenér Urbanec zareagoval nečekaným tahem, když do hry od úvodní minuty poslal vůbec poprvé v sezoně neokoukaného Surmaje. Změny nastaly i na jiných pozicích - do branky se postavil Kaul a na pozici stopera Trojan. Ještě větší náboj tomuto derby dávala přítomnost trenéra i hráče Tichotů v dresu Obříství. Aktivita od úvodních minut byla na kopačkách domácích, kteří se dostávali do blízkosti branky Obříství zejména z křídelních prostor. Tlak byl místy až drtivý, ale chyběla finální přihrávka, takže gólové šance také nepřicházely. Až po 15 minutách hry se začali osmělovat i hosté, ale na zkušenou obranu Libiše si také nepřišli - za zmínku stojí snad jen dvě střely Hovorky mimo tyče. Nejzajímavější situací tak bylo vykázání hostujícího trenéra z lavičky ve 29. minutě. Při nuceném střídání svého syna si trenér Tichota neodpustil poznámku na účet rozhodčího Pixy ("Jdi už do prdele, Pepo!") a musel opustit prostor střídaček. Góly se ale neurodily, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

 

Vyloučení Nováka

Hned úvod druhé půle přinesl velmi důležitý okamžik zápasu. Pod sprchy totiž musel domácí kapitán Novák. Osudným se mu stalo podražení soupeře - a protože už měl jednu žlutou kartu za řeči, vytáhl sudí Pixa červenou kartu. To ještě přililo olej do ohně a jiskřilo se jak na hřišti, tak mezi diváky, kterých dorazilo opravdu velké množství a kteří vytvářeli tlak jak na hráče, tak na rozhodčí. Jejich chování je popsáno v zápise o utkání a jistě není pěkným příkladem sportovního chování. Pokud chceme vidět pěknou hru a fair-play od hráčů na hřišti, rádi bychom to samé viděli i od diváků! Hostům vyloučení domácího kapitána příliš nepomohlo a Libiš byla i nadále kombinačně silnější a nastěhovaná na polovině Obříství. Finální fáze ale chyběla, a tak největší hrozbou byly standardní situace. K jedné zajímavé se dostal Ryšlavý, který zahrával přímý kop z 18 metrů. Jeho rána však přestřelila i ochrannou síť za brankou. A tak hostující obrana odolala a šlo se na penalty. V nich exceloval hostující brankář Král, který chytil všechny tři domácí pokusy - a protože hosté své kopy proměnili, mohou slavit výhru v tomto prestižním derby.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér Libiše B: Utkání bylo vyhecované až moc, podle mého názoru to rozhodčí neustál. Zápas jsme si prohráli sami, soupeře jsme mačkali jako citrón, ale nedomáčkli jsme ho. O penaltách ani nemluvím, všechny 3 nám zlikvidoval hostující brankář Král a bylo hotovo. Možná vynecháme tréninky, aby měli kluci chuť střílet branky, hra je dobrá, ale zbytek stojí za .....

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér Obříství: Stejně jako za doby, kdy jsem Libiš trénoval, tak i nyní je problémem Libiše vstřelit branku. Rozhodně byla po celý zápas lepší, ale bohužel bez branek se nevyhrává. My jsme dnes bojovností a nasazením získali 2 body. Kluci do zápasu dali vše. Poprvé bylo vidět, že nám v závěru docházely síly. Oproti minulému zápasu ale všichni zaslouží pochvalu za nasazení.



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - D. Surmaj [-] (46. F. Míšek [-] ) , M. Žák [-] (77. M. Ryšlavý [-] ) , A. Mráz [-] , F. Šelemberk [-] (61. L. Hadrava [-] ) , M. Pazdera [-] , J. Franz [-] , V. Trojan [-] , T. Pospíšil [-] , J. Ryšlavý [-] , M. Novák [-]

TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - S. Chvátal [-] , L. Tichota [-] (28. V. Svatoň [-] ) , P. Beran [-] , J. Hašourek [-] , M. Vrábel [-] (76. L. Veltruský [-] ) - P. Sus [-] , L. Tichota [-] , P. Litera [-] , P. Herynk [-] - J. Hovorka [-]

ŽK: 40. M. Novák , 84. M. Ryšlavý - 28. P. Herynk , 52. P. Sus , 87. P. Beran , 90. J. Černý . ČK: 48. M. Novák .
Místo: Libiš. Počet diváků: 95. Rozhodčí: PIXA Josef - ŠULC Martin, SLAVKOVSKÝ Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.