4:1
(1:1)
32. P. Sus
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolany si připisují první vítězství


Branky


0

Velmi důležitý souboj se odehrál v Dolanech, kam zavítali hráči Obříství. Ti už na svém kontě jednu výhru měli, na další ale nedosáhli. Dolany totiž třemi brankami ve druhé půli rozhodly zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek

Začátek utkání se nesl ve znamení hesla "hlavně neudělat chybu," a přestože měli domácí mírnou převahu a hostující obrana si několikrát nedokázala poradit s rozehrávkou, domácí toho nedokázali využít. Gólman Novák dvakrát skvěle vychytal Ondřeje Morávka a když už byl překonán, zaskočili za něj na brankové čáře jeho kolegové z obrany. A tak to byli naopak hosté, kteří šli po ojedinělé povedené akci do vedení, když se trefil po půlhodině hry Sus. 0:1. Domácí ale po obdržené brance zvýšili tempo a ještě do poločasu se jim podařilo vyrovnat. Ve 41. minutě dokázal trestný kop lehkou tečí zužitkovat Tlustý, a tak bylo vyrovnáno na 1:1. Do dalších šancí už se hráči nedostali, a tak v poločase zajímavého zápasu platil nerozhodný stav 1:1.

 

Druhý poločas jasně ve prospěch Dolan

Velký vliv na výsledek měla hrubá chyba v obraně hned 3 minuty po začátku druhého poločasu. K míči se dostal Petr Holeček a strhnul vedení na stranu domácích Dolan. To domácímu celku pochopitelně vyhovovalo, protože se mohl stáhnout bezpečně na svou polovinu a čekat na příležitosti k rychlým brejkům. A ty se domácím dařily. Hráči Dolan dokázali využívat nepřesností v rozehrávce Obříství a v 59. minutě se radovali díky druhému zásahu Tlustého. Ten dokázal po jednom z protiútoků míč doslova dokopat do branky, a vedení domácích tak bylo rázem dvoubrankové. 3:1. Snahu o zvrat výsledku pak hostům úplně zhatil střídající Bauer, který po souboji v 79. minutě strčil do protihráče a vyfasoval od rozhodčího Kotka červenou kartu. V závěru ještě pečetil vítězství domácích další dvougólový střelec Holeček a v Dolanech tak můžou po výsledku 4:1 slavit první výhru v sezoně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva Dolan: Utkání jsme zvládli s přehledem, neboť jsme po celý zápas byli lepší a vytvářeli si spoustu šancí. Hosté hrozili zejména po závarech po standardních situací. Nejlepší hráč z našeho pohledu u domácích Špička za hosty pak hráč s číslem 12 Tichota.

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér Obříství: My jsme v Dolanech zahráli nejhorší zápas. Chyběl nám pohyb, přesná kombinace a hlavně myšlení. Celý zápas podle mě hráli pouze 4 hráči, a to je proti 11 domácím málo. A tak vítězství domácích je zasloužené, ale od nás darované.



Sestavy


TJ Sokol Dolany
P. Mareš [-] (46. R. Handl [-] ) - J. Těšík [-] (83. V. Morávek [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Semerád [-] - P. Špička [-] , O. Morávek [-] (74. J. Svojsík [-] ) , M. Švejdík [-] (36. P. Holeček [-] ) , L. Tlustý [-] , J. Vondra [-] - J. Kopecký [-] - R. Hulínský [-]

TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - S. Chvátal [-] , L. Tichota [-] , P. Beran [-] , J. Hašourek [-] , M. Vrábel [-] (66. V. Svatoň [-] ) , L. Veltruský [-] (47. J. Bauer [-] ) - P. Sus [-] , P. Herynk [-] , L. Tichota [-] - J. Hovorka [-]

ČK: 79. J. Bauer .
Místo: Dolany. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - DRIML Petr, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.