0:1
(0:0)
89. D. Bárta (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:45

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodnutí z penalty minutu před koncem


Branky


89. D. Bárta (p.)
0

89 minut museli čekat diváci na první gól v derby. Domácí většina ale musela být zklamaná, jelikož ho vstřelil hostující Bárta z pokutového kopu. Pšovka tak potvrdila roli favorita a v derby zvítězila nejtěsnějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankové první dějství

V citelně oslabené sestavě oproti minulému vítěznému šlágru proti Vysoké, přijeli fotbalisté Pšovky přes řeku na hřiště Hořína. S A-týmem totiž do Dlouhé Lhoty odcestovali Trnka a Šťástka. Chyběl navíc i Šesták, který zřejmě protáhl páteční návštěvu mělnického vinobraní, a tak nebyl způsobilý hry. V sestavě se tak na hrotu útoku objevila dlouhými lety sehraná dvojice bijců Lukáš Kettner - Lukáš Krejčík. V domácí sestavě se opět po odmlce objevil Tomáš Landsman, a tak mohlo skončit experimentování na této důležité pozici. V první půli ale vládly obrany a ani jednomu týmu se nepodařilo skórovat. Herní převaha byla na straně hostující Pšovky, ale góly ne a ne přijít. A tak se stalo, že první poločas bojovného utkání nenabídl ani jeden jediný gól.

Penalta v poslední minutě

Ve druhé půli začaly přibývat šance na obou stranách, přičemž více jich měli na svých kopačkách hráči Pšovky. Koncovka v jejich podání ale nebyla ideální. Své šance si vypracovali i hořínští, ale proti byl vynikající gólman Staněk, který si několikrát poradil tváří v tvář osamocenému útočníkovi. V 70. minutě se hosté poprvé rozčilovali na sudího, který podle jejich názoru neodpískal jasnou penaltu. Hosté ale bojovali o vítězství i dál a odměna přišla v 89. minutě. Krejčík se ve vápně obtočil kolem obránce, ten ho podrazil a tentokrát už se penalta pískala. V tomto vypjatém okamžiku se k jejímu zahrávání nikdo příliš neměl, až se nakonec odhodlal zkušený navrátilec Bárta. Ten si s nabídnutou příležitostí poradil a rozesmutnil tak domácí fandy. Všechny body tak putují zpět přes řeku na Mělník a Pšovka tak po 7 kolech ztrácí na vedoucí pozici Tišic jediný bod.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník B
Jakub Růžička - hráč Pšovky: V utkání byly šance na obou stranách. My jsme měli asi 6 dobrých, ale nedokázali jsme se trefit. Na druhé straně musíme pochválit Bárta v brance, který tři tutovky Hořína výborně chytil. Rozhodli jsme v poslední minutě z jasné penalty. Herně jsme byli po celý zápas o trochu lepší a hlavně jsme bojovali až do konce, takže vítězství je z mého pohledu zasloužené.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , J. Rulec [-] , J. Kettner [-] - Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , J. Olšák [-] (59. A. Finkous [-] ) , M. Holoubek [-] (65. Z. Cífka [-] ) - R. Polanský [-] , V. Žídek [-]

FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - R. Martinec [-] , R. Dvorný [-] , J. Žižka [-] - F. Drápal [-] , J. Růžička [-] , D. Bárta [-] , J. Netolický [-] - L. Krejčík [-] (90. J. Netolický st. [-] ) , M. Hyka [-] (83. J. Sankot [-] ) , L. Kettner [-] -

Místo: Hořín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - MOŠKO Jan, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.