Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný úvod Tišic znamenal vysoké vítězství


Branky


0

Dosud vynikající defenziva Všestud se proti útoku Tišic poprvé rozsypala. Už ve 23. minutě měli hosté na svém kontě 5 branek a bylo po zápase. Po změně stran domácí zaznamenali alespoň čestný úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda v první dvacetiminutovce

Úvod v podání hráčů Tišic? Jako z říše snů! Hráči Všestud v úvodních minutách vůbec nezachytili tempo hry a ze své sítě vytahovali jeden míč za druhým. V 5. minutě Novák vyslal kolmici na Tomana a ten využil špatného odhadu brankáře Lorence. 0:1. Domácí se mohli dostat hned vzápětí zpět do zápasu, ale po nepřehledné skrumáži nastřelili pouze břevno Hádkovy branky. To ale hosty nepřibrzdilo, naopak začali přidávat další branky. V 11. minutě svým aktivním napadáním vybojoval Lauda míč pro Tomáše Prejzka, jehož střelu gólman vyrazil zpět k Laudovi a ten zvýšil na 0:2. Domácí se nestihli po rozehrávce ani rozkoukat a Prejzkova levačka zamířila neomylně do levého horního růžku. 0:3. Utkání mělo rychlý spád, který se domácím fanouškům nemohl líbit. V další šanci se po rohovém kopu ocitl Dokoupil a skóre se opět měnilo. 0:4. Pátý gól na sebe nenechal čekat a volání hostujících fanoušků "Dejte jim bůra" vyplnil trefou po trestném kopu opět Prejzek. Již ve 23. minutě tak bylo skóre 0:5 a zápas byl prakticky rozhodnut.

 

Utkání se pouze dohrává

Domácí vstoupili do druhé půle se snahou vstřelit alespoň čestný gól, naopak hosté polevili. Toho Všestudy využily v 56. minutě, kdy se po sérii chyb v obraně Tišic prosadil Růně. V 71.minutě mohl zkompletovat hattrick Prejzek, ale ve své šanci přehodil branku i s brankářem. Stejně si v podobné situaci vedl o pět minut později i domácí Reľovský. Hattrick se ale nakonec přece jen konal – v 81.minutě z trestného kopu propadl balón ke vzdálenější tyči a Prejzek stál tam, kde měl. 1:6. Závěrečné šance Karlíka a Dokoupila ke změně výsledku již nevedly, a tak si Tišice v poklidném tempu dokráčely pro vítězství. Všestudy se tak po výborném začátku trochu propadají tabulkou, naopak Tišice se po zaváhání Vysoké vyšvihly na první pozici!



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Pro nás to byl zápas blbec. Od začátku se nám nic nedařilo a do čeho soupeř kopl, z toho byl gól. Vůbec se nám nepodařilo zachytit začátek a potom už na nás padla deka. Ve druhé půli už soupeř zvolnil a bylo to vyrovnané. Ale takhle se o body nehraje, doufejme, že s námi tento výsledek moc nezamává.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér Tišic: S prvním poločasem naprostá spokojenost. Šance, které jsme si vytvořili, jsme proměnili. Z toho plyne i velká pohoda pro tým. Druhý poločas už byl vyrovnanější, prostřídali jsme. Kluci to odehráli slušně a s body velká spokojenost. Trochu nám náladu kazí zranění veterána Brodského, vypadá to na stehenní sval. Za dnešní zápas bych chtěl poděkovat i výjezdu našich ultras, kteří svým povzbuzováním pomohli týmu k vítězství!



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - R. Samek [-] , P. Koudelka [-] - A. Loškoski [-] , M. Růně [-] , F. Janíček [-] , M. Švancara [-] (63. Š. Reľovský [-] ) - J. Baumruckr [-] , J. Frič [-] (32. K. Závacký [-] ) , A. Pokorný [-] - M. Bulva [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - T. Brzoň [-] (78. M. Vítovec [-] ) , P. Driml [-] , M. Brodský [-] (60. Š. Karlík [-] ) - J. Dokoupil [-] , M. Novák [-] , T. Prejzek [-] , P. Lauda [-] , M. Vostřel [-] - J. Toman [-] (81. J. Štráchal [-] ) - L. Kasal [-]

ŽK: 57. P. Koudelka , 73. M. Švancara - 28. M. Novák .
Hráči zápasu: P. Lauda , T. Prejzek .
Místo: Všestudy. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - KOTEK Vladimír, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.