0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól znamenal vítězství pro Beřkovice


Branky


0

Ani na šestý pokus nedokázali bodovat fotbalisté Veltrus, ačkoli tentokrát k tomu měli velmi blízko. Bez vstřeleného gólu se ale vyhrát nedá, a tak se z vítězství radují hosté z Dolních Beřkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól Dolních Beřkovic

První půle příliš fotbalové krásy nenabídla. Domácí se ve snaze získat první body v sezoně zatáhli a Dolní Beřkovice musely bušit do obrany v čele s opět výborným brankářem Nádeníkem. Hra byla dost rozkouskovaná a kvůli mnohým dohadům nepříliš plynulá, což domácímu týmu evidentně vyhovovalo. I přesto si ale hosté dokázali vytvořit zajímavé šance, ujala se ale jen jediná. Ve 38. minutě utekl domácí obraně rychlý Kadlec a střelou mezi nohy překonal brankáře. 0:1. Domácí ani po inkasovaném gólu příliš nevylezli z obranné ulity a Beřkovice se snažily přidat další branky. To se ale už nepodařilo a zápas podprůměrné úrovně tak po pětačtyřiceti minutách nabízel stav 0:1.

Bezbranková nuda

Kdo čekal ve druhém poločase horečnou snahu domácích o zvrat ve vývoji, byl zklamán. Fotbalisté Veltrus totiž působili odevzdaným dojmem a směrem dopředu byli bezzubí. Šance si tak vytvářeli opět zejména hosté, ale ani ve druhém poločase nedokázali najít potřebný klid v zakončení. Výborné zákroky opět vytahoval gólman Nádeník, v dalších akcích pak hostům chyběla přesnější přihrávka či načasování náběhů, které často (k hostující nelibosti) končily odmávaným ofsajdem. Při jedné situaci se Dolní Beřkovice dožadovaly pokutového kopu, ale píšťalka sudí Holakovské se neozvala. A tak se k tlaku v závěru přeci jen dostaly Veltrusy, ale jejich standardní situace neznamenaly vážné ohrožení branky, ve které opět zaskakoval zkušený Štěpánek. Tomu se tak podařilo vychytat nejtěsnější vítězství a Dolní Beřkovice mohou být se ziskem 12 bodů nadmíru spokojeni. Ve Veltrusech se naopak musí něco změnit, jelikož nulový bodový zisk a zejména odevzdané výkony jsou alarmující!

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - hráč Dolních Beřkovic: Po celé utkání jsme byli jasně lepší a zaslouženě jsme zvítězili. K tomu, aby skóre bylo vyšší, nám chyběla lepší finální fáze a přesnost v zakončení, ale soupeř byl naštěstí dnes bezzubý, a tak i jedna branka stačila na výhru.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - P. Kubata [-] , T. Dinka [-] (37. M. Podskalský [-] ) , M. Melišík [-] , P. Garbier [-] , P. Firoň [-] , F. Hofman [-] , R. Soudský [-] , T. Podskalský [-] , J. Lange [-] , L. Balzer [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - J. Chabada [-] , J. Abrahám [-] , A. Mucek [-] - J. Kadlec [-] , J. Kaňka [-] - J. Trubička [-] (92. M. Mente [-] ) , P. Patera [-] (77. J. Vašíček [-] ) - D. Fibich [-] , O. Brůža [-] , R. Kaňka [-]

ŽK: 85. P. Kubata - 29. J. Abrahám , 48. A. Mucek , 60. R. Kaňka , 79. D. Fibich .
Hráči zápasu: J. Kadlec .
Místo: Veltrusy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - ŠNÝDR Miroslav, ZUSKIN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.