2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól Martínka v poslední minutě rozhodl o vítězství Mšena


Branky


0

Až v poslední minutě utkání se urodil rozhodující gól zápasu. Když už to vypadalo, že se body budou dělit a dojde na střelbu penalt, rozhodl mladičký Martínek, který se na hřiště dostal teprve chvíli předem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka hned v první minutě

Úvod zápasu byl pro domácí jako z říše snů. Hned v první minutě se totiž dostali do vedení po dlouhém autu a následném zmatku v obraně hostí, kdy se nejlépe zorientoval Vaněk, který uklidil míč klasickým angličanem do sítě. 1:0. Vojkovice ovšem nehodlaly složit zbraně po jediné minutě a také se pustily s chutí do hry. V 7. minutě už byl stav vyrovnaný. Po rohovém kopu domácí obrana úplně zapomněla na Patrika Krále, ten si naskočil na zadní tyči a z blízkosti překonal brankáře Hnízdila. 1:1. Od této chvíle až do konce poločasu byla větší aktivita na kopačkách hráčů hostujících Vojkovi, ale ti se svými vypracovanými šancemi nenaložili dobře. Do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu, který více vyhovoval domácímu týmu.

 

 

 

Rozhodující gól v poslední minutě

Od úvodu druhého poločasu hráči Mšena opět přidali na aktivitě, ale i přesto to byli hosté, kdo více držel míč na kopačkách. Domácí ale vycházeli z pozorné obrany a čekali na příležitosti k rychlým protiútokům. Po jednom z nich se vytáhl hostující gólman Čuba, když špičkou kopačky vykopl míč směřující do branky. Vojkovice si také vypracovali výbornou příležitost, ale jejich radost na poslední chvíli překazila tyč. Když už se zdálo, že se půjde na penalty, povedl se domácím v poslední minutě ukázkový brejk po ose Guttenberg ml., Závěšický, Martínek, když posledně jmenovaný svým premiérovým gólem v A-týmu rozhodl o vítězství Mšena v poměru 2:1. Závěr se nesl v nervózním duchu, jelikož hosté byli přesvědčeni o chybách asistentky rozhodčího Holakovské a nechovali se příliš džentlmensky. Na výsledku se ale už nic nezměnilo a ve Mšeně se slaví.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér Mšena: Kvalita a převaha byla sice od začátku do konce na straně hostů, ale nás zdobila bojovnost, vůle a odhodlání uspět. Podali jsme opravdový týmový výkon a odměnou nám jsou 3 body.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Guttenberg st. [-] , M. Demen [-] (90. J. Tyle [-] ) , V. Závěšický [-] , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] (85. J. Zabilanský [-] ) , D. Kolumpek [-] , O. Kolumpek [-] (80. J. Martínek [-] ) , J. Vaněk [-]

SK Vojkovice
V. Čuba [-] - M. Tetiva [-] (83. J. Šaroch [-] ) , O. Novák [-] , J. Linhart [-] , J. Juklíček [-] , L. Veselý [-] , M. Mára [-] , L. Plicka [-] , K. Pražák [-] , J. Stuchlý [-] , P. Král [-]

ŽK: 67. J. Guttenberg ml. - 36. J. Linhart .
Hráči zápasu: J. Martínek .
Místo: Mělník. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - CHLÁDEK Michal, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.