J. Hovorka 36.
L. Tichota 88. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze souboje nováčků vyšlo vítězně Obříství


Branky


36. J. Hovorka , 88. L. Tichota (p.)
0

První vítězství si na své konto připisují hráči Obříství, kteří dokázali porazit hostující Vehlovice. Hosté hráli závěrečnou půlhodinu bez vyloučeného Jiřího Procházky a k vidění byl i pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Obříství vedl ke gólu

Velmi důležitý zápas pro oba týmy se odehrál na stadionu v Obříství. Ani jeden z nováčků si nemohl bodově příliš vyskakovat a zvláště domácí s jediným bodem na kontě potřebovali bezpodmínečně vyhrát a dotáhnout se tak na svého dnešního soupeře, který měl na kontě bodů pět. Podle toho také hra od začátku vypadala a domácí nátlakovou hrou přikovali Vehlovice na jejich vlastní polovinu. Herní převaha byla patrná, ovšem finální fáze fotbalistům Obříství nevycházela, a tak se šance příliš nerodily. Ve vápně vznikaly zajímavé závary, ovšem obránci Vehlovic byli důraznější a dokázali si se vším poradit. Až ve 36. minutě protrhl nemohoucnost domácího útoku Hovorka a do kabin se tak šlo za zaslouženého vedení Obříství 1:0.

Zlepšení Vehlovic vyrovnání nepřineslo

Koncentrace domácích jako by se začátkem druhého poločasu poněkud opadla a naopak hráčům Vehlovic přestávka evidentně prospěla. Obraz hry se změnil, ovšem v 62. minutě přišla pro hosty pohroma. Po druhé žluté kartě totiž musel ze hřiště vehlovický středopolař Jiří Procházka, který zbytečně fauloval ve středovém kruhu. Tato situace však paradoxně hosty semkla a ti si začali vytvářet i nebezpečné situace. Chorvát ale v jasné příležitosti hlavou netrefil dobře. Domácí měli šance chodit do otevřené obrany Vehlovic, ovšem řešení jejich protiútoků bylo žalostné, a tak měli hosté i nadále šanci na vyrovnání. Ta ale zhasla už 2 minuty před koncem, kdy byl průnik domácích ze strany zastaven až faulem v pokutovém území a kopala se penalta. K té se postavil Libor Tichota a s přehledem proměnil. Obříství tak slaví svou první výhru po návratu do Okresního přeboru. Behlovice porazilo v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér Obříství: Všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a hlavně srdíčko, kterým šli cíleně za prvním vítězstvím. Hlavně jsem rád, že jsme nezklamali experta pana Řízka, který nám v tomto zápase věřil. Jako ve většině zápasů byl naší oporou Libor Tichota ve středu zálohy a dnes ho doplnil i bratr Lukáš na postu stopera, který dobře organizoval naší obranu.




Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - M. Vrábel [-] , L. Tichota [-] , S. Chvátal [-] (84. R. Novák [-] ) , P. Beran [-] , J. Hašourek [-] - P. Herynk [-] , P. Sus [-] (78. L. Veltruský [-] ) , P. Litera [-] , L. Tichota [-] - J. Hovorka [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Vališ [-] - J. Novák [-] (64. P. Vihan [-] ) , L. Feigl [-] , J. Mašek [-] , J. Najman [-] - V. Přáda [-] , I. Přáda [-] , J. Procházka [-] , P. Procházka [-] - K. Benda [-] (46. V. Štauber [-] ) , D. Chorvát [-]

ŽK: 60. P. Beran , 70. P. Herynk , 84. J. Hovorka - 44. J. Procházka . ČK: 62. J. Procházka .
Hráči zápasu: L. Tichota , J. Hovorka .
Místo: Obříství. Počet diváků: 55. Rozhodčí: PRINC Jiří - NĚMEČEK Libor, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.