Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O první ztrátu Velkého Borku se postaralo Mšeno


Branky


0

Překvapení se přesně podle tipu kouče Obříství Libora Tichoty konalo ve Velkém Borku. Domácí totiž nedokázali uhájit čisté konto ani plný bodový zisk a poprvé ztratili. Dva body si domů veze Mšeno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup Mšena ve velkém stylu

 

 

I bez tradičního pilíře středové řady Petra Dvorného a v sestavě hned se třemi Kolumpky (Daniel v obraně, Roman a nejmladší Ondřej (16) v záloze) se hosté ze Mšena pustili do svého soupeře s nečekanou aktivitou. To se podařilo na výbornou a hráči Velkého Borku v prvních minutách nevěděli, kam dřív skočit. Hosté se snadno dostávali do dobrých střeleckých pozic, ale obětavá obrana domácích mnoho střel zblokovala. Nakonec musel hostům k úvodnímu gólu pomoci první chybou v sezoně domácí brankář Procházka, který tak přišel po 370 minutách hry o neprůstřelnost. Opuštěný míč si našel před brankou Valenta a poslal ho do sítě. V 10. minutě se tak hosté dostali do vedení 0:1. Domácí byli vývojem zaskočeni a hráči Mšena byli odhodlání vytěžit ze skvělého úvodu maximum. Ve 25. minutě se to podařilo a po centru O. Kolumpka se prosadil Guttenberg ml. Dvoubrankové vedení jako by hosty trochu uspokojilo a do hry se začali dostávat i hráči Velkého Borku, kterým ke snížení před poločasem pomohlo nedorozumění stopera s gólmanem Hnízdilem. Toho využil ve 42. minutě Kováč a dal tak domácím naději. V poločase tak platil stav 1:2.

 

 

 

Vyrovnání domácích

Druhá půle už tolik vzruchu nenabídla. Domácí do ní vstoupili mnohem aktivněji, ovšem obrana Mšena pracovala až na jednu výjimku spolehlivě. Tou výjimkou byla situace z 53. minuty, kdy se po závaru ve vápně prosadil Lamač a srovnal stav na 2:2. Poté si domácí vytvořili další tlak, ale vyložené šance z toho neplynuly. Poslední minuty už se odehrály převážně ve středu pole a oba týmy vypadaly smířeny s dělbou bodů. V penaltách se dařilo hostujícím střelcům, kteří proměnili všechny své pokusy, naopak Hnízdil v poslední sérii jednu střelu kryl a rozhodl o dodatečném bodu pro Mšeno. Velký Borek tak zaznamenal první bodovou ztrátu, Mšeno se s 10 body drží v první polovině tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér Mšena: Věděli jsme, že nás čeká utkání proti nejlepší obraně v soutěži. Ale zároveň jsme také věřili ve svou ofenzivní sílu. Když to shrnu, tak za výkon v první půli jsme vyhráli zaslouženě. Domácí si za bojovnost ve druhé půli bod také zasloužili. Myslím, že se dnešní zápas musel divákům líbit.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] (90. M. Kočí [-] ) , L. Krajník [-] , F. Lamač [-] , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] , J. Ryba [-] , J. Doležal [-] , T. Pavlík [-] (33. P. Šejnoha [-] ) , M. Kubišta [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Guttenberg st. [-] , V. Závěšický [-] , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , D. Kolumpek [-] , O. Kolumpek [-] (72. M. Demen [-] ) , J. Vaněk [-] , J. Tyle [-] (63. T. Chmelík [-] )

ŽK: 36. J. Doležal , 51. T. Krajník , 76. J. Kováč , 87. R. Kubina - 31. R. Kolumpek .
Místo: Velký Borek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRINC Jiří - VÁŽAN Patrik, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.