Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:45

5.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín si proti Veltrusům s chutí zastřílel


Branky


0

V mizérii nové sezony i nadále pokračují fotbalisté Veltrus. Tentokrát vysoko podlehli na půdě Hořína a hned od úvodu se tak řadí do bojů o záchranu. Naopak domácí napravili horší vstup a připisují si už druhou výhru v řadě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný první poločas

S personálními problémy se potýká hořínský AFK, a tak se jeho vedení poohlédlo po posilách. Jednání byla úspěšná v případě Aleše Finkouse, který přišel na hostování z Vysoké a v tomto zápase už byl připraven na lavičce náhradníků. Problém museli domácí řešit tentokrát i na pozici nejdůležitější - tedy brankáře - při absenci obvyklé jedničky Tomáše Landsmana se do branky postavil trenér domácí Jiří Kaiser (48), kterému se podařilo uhájit čisté konto. Ale popořadě: Hosté, ač zatím bez bodu, začali utkání aktivně a mohli otevřít skóre - proti ale byl záskok v domácí brance Kaiser. I nadále byla na domácích hráčích patrná nervozita, a tak se musela obrana Hořína hodně činit zejména při standardních situacích soupeře. Svou branku ale uhájila a v poli hořínští postupně také získávali převahu. Definitivní uklidnění do jejich řad pak přinesla 20. minuta a úvodní branka Polanského. Ten napřáhl ještě za velkým vápnem a pěknou střelou překonal Nádeníka. 1:0. Další šance už zůstaly nevyužity, a tak tento stav platil i v poločase utkání.

Vyloučení v hostujících řadách

Jednobrankový náskok ještě nic neznamenal, ovšem rozhodnutí přišlo velmi brzy po změně stran. Žemličkův rohový kop si totiž ve vápně našel Pastir, a jeho střelu hlavou zastavil až na brankové čáře hostující Prantl. Ke smůle Veltrus při tom ale použil ruku, a tak přišel hned dvojitý trest: penalta a červená karta. K rozehrání pokutového kopu se postavil Polanský a přidal svůj druhý gól v zápase. 2:0. Od této chvíle se převaha přesunula jednoznačně na kopačky domácích hráčů a ti si dobrým pohybem vytvářeli další šance. Gólem však skončila až ta po dalším rohovém kopu. Opět to byl Žemlička, kdo centroval před bránu a opět Polanský skóroval. 3:0 a hattrick pro domácího střelce! V tuto chvíli byl zápas rozhodnut a na hřiště se dostali i další domácí hráči - mimo jiné nová posila Finkous či velká naděje hořínského fotbalu Josef Maceška (15). I v pozměněné sestavě se Hořín dokázal prosadit k dalším brankám a po zásazích Žídka se Žemličkou se konečné skóre ustálilo na stavu 5:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - hrající trenér Hořína: I přes velkou absenci v mužstvu jsme všechny mezery dokázali zacelit a týmovým výkonem jsme zápas zvládli. Po právu tak po zápase zazněl potlesk našich diváků.




Sestavy


AFK Hořín
J. Kaiser [-] - J. Kettner [-] , P. Landsman [-] (63. J. Maceška [-] ) , F. Pastir [-] , M. Holoubek [-] - J. Kopáč [-] , Z. Loužecký [-] (70. J. Olšák [-] ) , Š. Žemlička [-] (84. J. Liška [-] ) , Z. Cífka [-] - R. Polanský [-] (79. A. Finkous [-] ) , V. Žídek [-]

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Balzer [-] , P. Garbier [-] , M. Melišík [-] , P. Firoň [-] , O. Packa [-] , J. Prantl [-] , R. Soudský [-] , M. Mareš [-] , M. Poustka [-] , F. Hofman [-]

ČK: 49. J. Prantl .
Hráči zápasu: R. Polanský .
Místo: Hořín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - ŠNÝDR Miroslav, ŠTOLBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.