2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Krejčíkové zařídili Pšovce další vítězství


Branky


0

Souboj dosud stoprocentních týmů měl přeci jen svého favorita - a to domácí Pšovku, která si navíc mohla pomoci hráči z A-týmu. Z něho nakonec dorazili Trnka s Haklem a přispěli k vítězství. Vše podstatné diváci viděli už v úvodních minutách, ve kterých padly jediné dvě branky zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý vstup do zápasu

Hráči domácí Pšovky na nic nečekali a jak se tak říká, na soupeře "vlítli". První zajímavou situaci si sice vytvořili hosté, ale potom už se ke slovu dostala domácí ofenzivní síla a přimáčkla soupeře na vlastní polovinu. Obrana Všestud nastoupila oslabena o tradiční pilíř Martina Samka, který si v minulém zápase pochroumal rameno a v její součinnosti to bylo znát. Domácí v ní snadno hledali skuliny a dostali se také ke dvěma stoprocentním příležitostem. Už v 6. minutě to byl Marian Krejčík a o 7 minut později jeho bratr Lukáš. Oba využili pěkných kombinací, které vyšachovaly hostující obranu a zakončovali do odkryté branky. V úvodním poločase si tak Pšovka vytvořila solidní vedení 2:0.

 

 

Vyrovnaný boj

Ještě před poločasem sáhli hosté ke změně v sestavě, když hráče minulého kola Bulvu nahradil Reľovský a hosté taky mírně pozměnili rozestavení. To zejména po domluvě v kabině pomohlo a obrana Všestud stála ve druhém poločase na mnohem pevnějších základech. Na druhé straně si hosté vytvořili i pár dobrých šancí, ale výborně chytajícího veterána Staňka v domácí brance nedokázali ani jednou překonat. Utkání tak skončilo vítězstvím Pšovky 2:0, které znamená pro hosty z Všestud první bodovou ztrátu v sezoně. Naopak pšovecké béčko se po minulé sezoně, kdy do posledního kola bojovalo o záchranu, zvedá do horních pater tabulky. Uvidíme, co o formě obou týmů napoví příští zápasy - Všestudy hostí další béčko (Libiš) a Pšovka zajíždí na horkou půdu do Tišic.



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Všestudy
Všestudy: Z naší strany nepříliš vydařené utkání, na čemž se podepsaly i tři vynucené absence. Bohužel nám na rozdíl od minulých zápasů tolik nefungovala obrana a zlepšilo se to až po změnách v rozestavení za stavu 2:0. Celkově šlo o zápas dobré úrovně. Družstvo Pšovky má kvalitní tým a pro nás by byl bod hodně plusový. Nemáme se ale za co stydět.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - R. Martinec [-] , R. Dvorný [-] , M. Krejčík [-] , D. Šesták [-] - P. Šuba [-] (46. M. Hyka [-] ) , P. Šťástka [-] , J. Růžička [-] (86. J. Sankot [-] ) , Z. Trnka [-] - F. Hakl [-] (90. J. Voleman [-] ) , L. Krejčík [-] (59. L. Kettner [-] ) -

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - R. Samek [-] , P. Koudelka [-] , M. Bulva [-] (37. Š. Reľovský [-] ) , K. Závacký [-] - M. Růně [-] , F. Janíček [-] , A. Loškoski [-] , M. Švancara [-] - J. Frič [-] - R. Pech [-]

ŽK: 88. L. Kettner - 33. M. Bulva , 77. M. Švancara .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 120. Rozhodčí: PRINC Jiří - SLAVKOVSKÝ Marian, PIXA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.