Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:45

4.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počaply pokračují v matných výkonech a využil toho oslabený Hořín


0

Spolupráce s B-třídním Lužcem nad Vltavou zatím evidentně nefunguje, jak by měla a Horní Počaply sbírají v soutěži zatím pouze vysoké prohry. Hořínští v poslepované sestavě dokázali v krásném počápelském areálu vybojovat tři body, což jim zejména po zbytečné minulé domácí ztrátě se Mšenem, přijde vhod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní oťukávanou zakončily 3 branky

Jak nadpis naznačuje, úvod utkání byl od obou mužstev velmi opatrný. Jako první se začali osmělovat hosté z Hořína, ale Žídek nejprve v dobré pozici uspěchal zakončení a následně Polanský po vysunutí od Olšáka pálil pouze do domácího gólmana Šmejkala. A tak udeřilo v 11. minutě na druhé straně - po drobném zaváhání Landsmana v hostující brance se prosadil Peroutka. 1:0. S tím se ovšem Hořín nehodlal smířit a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Konkrétně po 10 minutách se prosadil poprvé v utkání Žemlička, který využil nepřesné rozehrávky domácích. 1:1. V dalším průběhu poločasu byli hosté silnější na míči a vytvářeli si další šance. Nepřibrzdilo je ani zranění Olšáka po zákroku Šuty. Toho musel nahradit jediný náhradník na hostující lavičce Loužecký. A i on měl prsty v poslením gólovém okamžiku první půle - jeho pěkné vysunutí zachytil Žídek, poslal před branku na Žemličku a ten pustil na Polanského. 1:2. Gól padl ve 43. minutě, a tak na něj domácí už nenašli odpověď.

Dokonaný hattrick Žemličky

V úvodu druhé půle se Horní Počaply snažily oklepat z inkasovaného gólu do šatny, ale jejich převaha v poli a pasivní hra Hořína k větším šancím nevedla. Až kolem 60. minuty hořínští pochopili, že takhle to dál nepůjde a přidali na obrátkách. Výsledkem byla další rozdílová branka v 67. minutě, o kterou se postaral velmi aktivní Štěpán Žemlička. O dalších deset minut později se opět prosadila nově složená středopolařská dvojice Hořína Žemlička - P.Landsman a prvně jmenovaný potřetí v dnešním zápase rozvlnil domácí síť. Domácí tým byl průběhem evidentně rozhozen, utápěl se v hádkách mezi sebou a nenašel síly na případný zvrat. Hořín si tak až do závěrečného hvizdu sudího Kotka v klidu pohlídal zasloužené vítězství 1:4.



Ohlasy k zápasu



AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér Hořína: Poslední zápas jsme zde odehráli ještě v boji o postup do OP v sezóně 2012/2013 a zápas skončil 1:2 v náš prospěch. V situaci, ve které se nyní mužstvo nachází, bychom výsledek brali všemi deseti. Do mužstva se po vyloučení v Obříství vrátil Michal Holoubek, naopak nám chyběl tradiční středopolař Zdeněk Cífka vyloučený minulý zápas. Na lavičce máme jen jednoho hráče. Smutný pohled, avšak v tomto období realita. V sestavě jsme udělali i další změny, zejména zařazení Žemličky do středu zálohy se ukázalo ve výborném světle. Dobře dnes zahrál celý tým, a tak věříme, že se brzy k týmu vrátí všichni hráči a budou opět tvořit kompaktní celek.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - L. Sukup [-] , D. Slezák [-] , P. Peroutka [-] - J. Petera [-] (81. M. Dohnal [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Dohnal [-] , S. Grohman [-] (71. L. Rejman [-] ) - P. Šuta [-] , P. Bánovčin [-] (83. J. Plíhal [-] ) - F. Jirkovský [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - J. Kettner [-] , J. Rulec [-] , M. Holoubek [-] , R. Rulec [-] , F. Pastir [-] - J. Olšák [-] (38. Z. Loužecký [-] ) , P. Landsman [-] , Š. Žemlička [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

ŽK: 40. P. Šuta - 52. P. Landsman .
Hráči zápasu: Š. Žemlička .
Místo: Horní Počaply. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - MOŠKO Jan, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.