1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice zpevnily defenzivu a z Libiše vezou bod


Branky


0

Z desetigólového debaklu ve Vojkovicích se velmi rychle dokázali oklepat fotbalisté Vehlovic. Ti zejména zlepšenou defenzivou uhráli remízu 0:0, na penalty jim však druhý bod unikl. To domácí si jistě představovali právě o ten jeden bod víc, ale vzhledem k průběhu mohou být spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda v prvním poločase

Vehlovice přijely po desetigólovém výprasku ve Vojkovicích do Libiše se značně opatrnou taktikou i s mnoha změnami v sestavě. Libiši se v minulých zápasech také příliš nedařilo, a tak se dal očekávat vyrovnaný zápas. To se bohužel pro diváky potvrdilo a zápas nejen, že byl vyrovnaný, ale hlavně byl naprosto bez šancí. Domácí útoky končily daleko před brankou, ve které se i tentokrát místo tradičního gólmana Marka objevil Brejša. Stejně tak Vehlovice, které v minulých dvou zápasech neskórovaly, se nedokázaly prosadit přes velmi zkušenou domácí obranu v čele s gólmanem Kratochvílem, který zneškodnil i největší šanci utkání - to když sám na branku postupoval po krásném Procházkově vysunutí Benda. A tak se po pětačtyřiceti minutách utrpení šlo do kabin za stavu 0:0.

Nuda ve druhém poločase

Hosté neměli do druhé půle co měnit, bod z venkovního hřiště by pro ně byl velmi cenný. Naopak domácí trenér Urbanec toužil po zisku všech bodů a za tím účelem začal ve druhé půli své mužstvo prostřídávat. To ale paradoxně vyhovovalo spíše hostům z Vehlovic, kteří si ve druhém poločase přeci jen vytvořili převahu a opět měli alespoň jednu šanci na gól. Benda svou střelou sice síť rozvlnil, ovšem jeho radost zastavil zdvižený praporek pomezního sudího. A tak i po závěrečném hvizdu svítilo na tabuli skóre 0:0. Jako malou kompenzaci divákům nabídli hráči alespoň penaltový rozstřel, v němž byli úspěšnější domácí. Po úspěšných pokusech Štaubera a Bendy totiž přišly v hostujících řadách neúspěchy v podání J. Procházky a Vališe, a tak, protože domácí byli stoprocentní, bylo rozhodnuto. Tento výsledek posunul domácí Libiš na 9. místo v tabulce s chudým skóre 6:4. To Vehlovice jsou divočejší - po 4 zápasech se mohou pochlubit skóre 8:13 a čtyřmi body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér Libiše B: Dnes hosté přijeli s dobře organizovanou obranou - určitě se poučili z Vojkovic. Nám dělalo problémy prosadit se. Do Všestud musím mužstvo nějak nabudit, abychom hráli opět tu dobrou hru, kterou jsme nechali v Kralupech.

TJ Liaz Vehlovice
Jan Novák - obránce Vehlovic: Po debaklu z Vojkovic jsme se chtěli zaměřit hlavně na pozornou obranu. To se nám dařilo a když jsme v průběhu druhé půle zjistili, že se Libiš dá porazit, začali jsme i více útočit. Bohužel jsme gól nevstřelili. Bod z Libiše není špatný, ale po průběhu zápasu jsme mohli mít i tři. Bohužel na „kdyby“ se nehraje, a tak si ty tři body musíme urvat doma v příštím zápase.



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
V. Kratochvíl [-] - M. Žák [-] , A. Mráz [-] (52. L. Havel [-] ) , J. Šerák [-] (56. F. Míšek [-] ) , L. Hadrava [-] (64. M. Šobr [-] ) , J. Franz [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] , F. Mündl [-] (81. D. Fajt [-] ) , J. Ryšlavý [-] , M. Novák [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Novák [-] , L. Feigl [-] , J. Najman [-] - P. Procházka [-] (88. P. Vihan [-] ) , V. Přáda [-] (89. V. Štauber [-] ) , I. Přáda [-] , J. Procházka [-] - J. Vališ [-] , K. Benda [-] , D. Chorvát [-]

ŽK: 42. M. Žák , 80. F. Mündl .
Místo: Libiš. Počet diváků: 40. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - PIXA Josef, KUDRNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.